Bobbi Brown make-up Neons & Nudes lente 2012


Bobbi Brown combineert felle neon kleuren met Nude aardetinten. Kijk snel mee naar de Bobbi Brown make-up Neons & Nudes collectie voor de lente van 2012.

De Neons & Nudes collectie voor de lente van 2012 Bobbi Brown make-up zit vol met hele felle kleuren. “De modernste manier op felle kleuren te dragen is door accent te leggen op 1 ding en de rest van je gezicht rustig te houden,” adviseert het merk. Ga bijvoorbeeld voor felle lippen en neutrale oogschaduw.


Het Ultra Nude Eye Palette, is een oogschaduw palet met 6 neutrale kleuren erin. De kleuren heten Stone, Chino, Pink Chandelier, Praline, Champagne Truffle en Cocoa Berry. Bij het palet zit een kwast, met aan de ene kant fluffy- en aan de andere kant harde platte haren. Het palet kost 55 euro.


De Ink Liner is een pikzwarte eyeliner pen die makkelijk aanbrengt, athans dat belooft het merk. Voor 23 euro is de pen van jou.


De lente lipgloss van Bobbi Brown heeft neon kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in knal roze, paars en oranje. Goed nieuws voor de fans van de knalkleuren, deze lipgloss blijft in het assortiment. Je kunt ze kopen voor 23 euro.


De Lip Color lippenstift is er in 3 kleuren. Voor neon kleurige lippen kun je de roze of oranje versie gebruiken, maar er is gelukkig ook een nude kleur. De oranje lippenstift heet Atomic Orange, onthoud Neon Pink als je de roze lippenstift zoekt en voor de beige variant moet je Uber Beige hebben. De lippenstift kost 24 euro.


Voor een felle ooglook zijn er 2 kleuren oogschaduw. Ultra Violet is paars met shimmer en Bluebell is blauw. Voor 24 euro is een van deze oogschaduws van jou.


De blush kost 27 euro en komt er in 2 kleuren. Nude Pink is een licht roze kleur en voor perzik wangetjes ga je voor Soft Peach.


Om je make-up mee te nemen deze lente bevat de collectie ook een toilettasje. Je moet er wat voor over hebben, want het tasje kost maar liefs 30 euro.


Ik ben niet zo fan van de neon kleuren uit de Neons & Nudes collectie van Bobbi Brown make-up voor de lente van 2012. Ik heb een hele lichte huid, dus ik kan de felle kleuren niet zo goed hebben. De nude kleuren uit deze collectie vind ik er wel mooi uitzien. Mijn favorieten zijn de Ultra Nude Eye Palette en de Nude Peach blush. Wat vind jij van deze collectie?

[bawlu_buttons]

Leave a Reply

Your email address will not be published.