Bobbi Brown make-up Pink & Red lente 2013

Bobbi-Brown-make-up-Pink-en-Red-lente-2013
Bobbi Brown make-up brengt ieder seizoen meerdere collecties uit. Naast de Brighten, Sparkle & Glow komt het merk voor lente 2013 ook met de Pink & Red lijn.

De Bobbi Brown make-up Pink & Red voor lente 2013, bestaat zoals de naam het al zegt, uit producten met een roze of rode tint. Hoewel de kleuren erg aantrekkelijk zijn, is het aanbod dit keer niet erg divers. Je kunt namelijk alleen kiezen uit lippenstift, lipgloss, blush en nagellak.

Sheer Color Cheek Tint
Bobbi-Brown-make-up-Pink-en-Red-lente-2013-Sheer-Color-Cheek-Tint

De 2 varianten van de Sheer Color Cheek Tint zorgen voor een mooi kleurtje op je wangen. De sticks van 29,00 euro per stuk zien er een beetje heftig uit, maar beloven te zorgen voor een natuurlijke look.

  • Sheer pink – Roze
  • Sherry Cherry – Rood

Creamy Matte Lip Color
Bobbi-Brown-make-up-Pink-en-Red-lente-2013-Creamy-Matte-Lip-Color-

Volgens Bobbi Brown is de Creamy Matte Lip Color van 24,50 euro een lippenstift die langdurig blijft zitten. De formule bevat een crème textuur, die er niet alleen voor zorgt dat je 8 uur lang rondloopt met mooie lippen, maar net zo goed hydrateerd en een hoge pigmentatie op je mond achterlaat.

  • Hot – Roze
  • Heart – Rood

Sheer Lip Gloss
Bobbi-Brown-make-up-Pink-en-Red-lente-2013-Sheer-Lip-Gloss

Wil je liever een lipgloss gebruiken? Dan is misschien de Sheer Lip Gloss van 23,50 euro iets voor jou. Het merk raad je wel aan om dit transparante product aan te brengen over een lippenstift zodat je extra glans kunt creëren.

  • Pretty in Pink – Roze
  • Cherry – Rood

Nail Polish
Bobbi-Brown-make-up-Pink-en-Red-lente-2013-Nail-Polish

Natuurlijk mag nagellak niet ontbreken in een make-up collectie. Daarom vind je in het Pink & Red assortiment, 2 soorten Nail Polish die 18,00 euro per stuk kosten.

  • Pink Valentine – Roze
  • Valentine Red – Rood

Ik ben vooral nieuwsgierig naar de variant Hot van de Creamy Matte Lip Color. Bij welk product van de Bobbi Brown make-up Pink & Red collectie voor lente 2013 blijven jouw ogen steken?