Bourjois make-up Kerst 2012


De Kerst 2012 collectie van Bourjois make-up wordt gedomineerd door de tinten blauw en zilver. Met kleurrijke beautyproducten van de Paris Blue Moonlight kom je de feestdagen dan ook wel door.

De Bourjois make-up voor Kerst 2012 is geïnspireerd op de stad Parijs. De nachtelijke sferen van de Franse hoofdstad en de glamour van spectaculaire feesten zijn allebei verwerkt in deze lijn. Je kunt kiezen uit oogschaduw, khôl potloden, mascara, nagellak, lipgloss en een bijzondere paillettenspray.

Smoky Trio


Bourjois heeft voor de kersteditie de magische kleuren blauw en grijs verwerkt in de oogschaduw. Er zijn 2 soorten verkrijgbaar, 15 Bleu Nuit en 16 Gris Party en deze kosten 12,99 euro per stuk. De doosjes Trio Smoky Eyes beloven een verleidelijke en mysterieuze blik.

Khôl Potloden & Contour XL

Om je opvallende ogen helemaal af te maken, kun je de Khôl Potloden & Contour XL gebruiken. Het merk komt voor de feestdagen namelijk met 3 verschillende tinten zwart voor de prijs van 7,99 euro.

Mascara Volume Glamour Ultra Black


Een mascara kan natuurlijk niet ontbreken binnen een kerstcollectie. Bourjois heeft daarom de Mascara Volume Glamour Ultra Black van 12,99 euro aan de lijn toegevoegd. Volgens het product kun je een intense blik creëren die ook nog eens de hele nacht blijft zitten.

1 Seconde Nagellak


In  de kerstcollectie van Bourjois make-up vinden we ook 2 nieuwe tinten nagellak met een metallic finish. Je kunt je nagels namelijk mooi maken met de kleuren Bleu Moonlight en Gris Nightomic van 8,50 euro. Ik maak er in ieder geval geen geheim van dat dit mijn favoriete nagellak is.

Gloss Effet 3D


Voor het opmaken van je lippen is er helaas niet zoveel keus. Gloss Effet 3D in de tint Transparant Oniric is namelijk de enige optie. De doorzichtige lipgloss heeft een prijs van 10,99 euro.

Zilveren Paillettenspray


Speciaal voor de feestdagen kun je met behulp van de Zilveren Paillettenspray lekker opvallen met glitters. Het product, van 10,49 euro, omhult het lichaam namelijk met verzilverende sterren.

Ik vind niet alles uit de collectie even mooi, maar er zitten wel wat leuke items tussen. Zo ben ik enorm enthousiast over de nieuwe blauwe en zilveren kleur nagellak. Verder ben ik benieuwd naar de Bleu Nuit oogschaduw van de Smoky Trio. Wat vind jij van de nieuwe Bourjois make-up voor Kerst 2012?