Bourjois make-up lente 2011


Ook Bourjois heeft een lentecollectie op de markt gebracht. De Bourjois make-up lente 2011 is geïnspireerd op ballerina’s en rocksterren en dit zie je terug in de kleurkleuze, want het is veel zwart in combinatie met nudekleuren.

Lippenstift


Om de lippen mee op te maken in de stijl van rockster versus ballerina, kun je kiezen voor Sweet Kiss naturel lippenstift in de kleuren (van links naar rechts) Sienne kiss 09, Rouge Soyeux 01 en Prune Caresse 05.

Nagellak


Bourjois heeft met de make-up van lente 2011 ook aan de nagels gedacht, want de So Laque Ultra Shine Nagellak is er in nog meer kleuren. De Blue Asphalte 37 is een donkerleigrijze kleur en de Rose Lounge 28 is een lichtroze tint.

Oogpotlood


Een rockster is geen rockster zonder oogpotlood, dus zie hier de Effet Smoky van de lentecollectie van Bourjois. Dit is een dubbelzijdig potlood met aan de ene kant het potlood en aan de andere kant een borsteltje om het lijntje vervagen voor de ultieme smokey eye.

Oogschaduw & Blush


Ook zit er in de collectie een mascara genaamd de Bourjois Volume Glamour. Om de ogen helemaal af te maken, zie je aan de buitenkant twee oogschaduwdoosjes. Dit zijn de kleurnummers 5, een illuminator en nummer 25 met glitter. Het middelste doosje is een blush die de naam Rose Essentiel 97 draagt.

Blush


Daarnaast heeft het merk nog een leuke limited edition van blush. Omdat Bourjois een Frans merk is, kun je nu allemaal leuke doosjes met Parijse afbeeldingen kopen, ontworpen door kunstenares Juliette Bure uit Parijs.


De blushdoosjes vind ik erg leuk, maar ik vind de rest van de Bourjois make-up lente 2011 totaal niet bijzonder. Met uitzondering van blush, zijn de andere producten alleen maar een kleuraanvulling op oudere collecties. Wat vind jij van de Bourjois make-up collectie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.