Bourjois make-up lente 2012


Lekkernijen zijn duidelijk de inspiratie van de Bourjois make-up voor lente 2012. Want de Paris Sucré collectie bestaat uit veel pastelkleuren.

Volgens Bourjois zijn pasteltinten niet alleen hip in kleding, maar moet je deze lente ook je make-up erop aanpassen. De Bourjois make-up voor lente 2012 is daarom geïnspireerd op lekkernij zoals macarons, cupcakes, taartjes en zuurtjes. De collectie bestaat uit oogschaduw, nagellak, blush, lipgloss en mascara. De bedoeling is, om een zachte maar ondeugende look te maken met deze make-up producten.


Bourjois komt met 3 Eyeshadow round pot oogschaduwkleuren, namelijk 01 Anis een pastel groen, 05 Rose Dagrée is roze en 15 Rose Macaron is een pastel roze kleur. De oogschaduwkleuren zitten in de mono verpakkingen en zijn te koop voor €10,99.


Ook zijn er 2 nieuwe kleuren van de Gloss effet 3D lipgloss. 51 Rose chimeric is een licht roze gloss en 52 Corail Idyllic is koraal kleurig met een gouden glittering. De lipgloss kost €10,99.


Daarnaast komt Bourjois met 2 nieuwe 10 days nail enamel nagellak kleuren. Nummer 25 heeft een koraal kleur en nummer 26 is pastel paars. Volgens het merk blijft deze nagellak, die €8,50 kost, 10 dagen zitten zonder dat er chips in komen.


De Volume Glamour Max Définition is een volume mascara is een roze huls. Hij lijkt heel erg op de volume mascara die al in de winkel lag, maar nu in een andere kleur verpakking. Hij is de koop voor €13,49.


Met de 16 Rose coup de foudre blush krijg je volgens Bourjois een speels effect op je wangen. De tip van het merk is om de blush op de appeltjes in je gezicht aan te brengen. Je kunt de blush kopen voor €10,99.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15159″]

Ik ben vooral benieuwd naar de nagellak van de Bourjois make-up van lente 2012. Nummer 25 van de 10 days nail enamel nagellak vind ik prachtig. Wat vind jij van deze collectie?

[bawlu_buttons]