Bourjois make-up Parisian Lodge herfst 2012


Er is weer een nieuwe lijn van Bourjois make-up in de winkel verkrijgbaar, de collectie voor herfst 2012 heet Parisian Lodge. De lijn bestaat uit roodbruine en groene tinten met een vleugje geel en een metallic finish.

Bourjois heeft zich voor de Parisian Lodge collectie voor herfst 2012 laten inspireren door de natuur en met name de jungle. De nieuwe lijn bestaat voornamelijk uit amazone kleuren zoals groen en bruin. Niet alle items zijn even goed met elkaar te combineren, zo past bijvoorbeeld de lippenstift met een zacht roze kleur niet echt bij de overige producten.

Trio Smoky EyesBourjois heeft natuurlijke kleuren als roodbruin en groen in de oogschaduw verwerkt, deze zijn gemixt met een beetje geel en gefinisht met metallic. Er zijn 2 soorten verkrijgbaar, 13 Brun Wood en 14 Vert Jungle en deze kosten 12,99 euro per stuk. De oogschaduw Trio Smoky Eyes zorgt volgens het merk voor een hypnotiserende en fatale amazone blik.

New Liner Intuitive


Om je opvallende ogen helemaal af te maken, kun je de New Liner Intuitive op je oogleden aanbrengen. Deze vloeibare eyeliner is alleen in zwart verkrijgbaar en kost 10,99 euro. De driedubbele stiftpunt zorgt voor een strak recht lijntje rondom je ogen die een Bambi look moet creëren.

Volumizer Ultra Black


Een mascara kan natuurlijk niet ontbreken binnen een winterse collectie. Bourjois heeft dan ook de Volumizer Ultra Black mascara voor 14,99 euro aan de lijn toegevoegd. Volgens Bourjois zorgt deze mascara voor lange, extra dikke en superzwarte wimpers die je amazoneblik de finishing touch geeft, of we dat moeten geloven is nog maar de vraag.

So LaqueIn de Parisian Lodge collectie vinden we ook nagellakjes. Verschillende tinten rood en de kleur mosterdgeel zijn te koop voor 8,50 euro per stuk. De So Laque zou voor een lang houdende textuur en een hoge dekking moeten zorgen. Daarnaast hebben ze een top coat genaamd Python toegevoegd als ultieme versiering van je nagels, deze zou moeten zorgen voor een schubbenmotief.

Sweet Kiss 49


Bij een nieuwe make-up lijn mogen mooie, verzorgde lippen natuurlijk niet ontbreken. De Sweet Kiss 49 voor 12,50 euro is een superzachte roze kleur die eigenlijk in het niets valt bij de rest van de collectie. Toch lijkt mij de lippenstift erg mooi, maar het past het jammer genoeg niet bij het thema.

Ik vind niet alles uit de collectie even mooi, maar er zitten wel wat leuke items tussen. Zo vind ik de rode nagellakjes wel leuk, omdat dit mijn favoriete kleur is. Verder ben ik benieuwd naar de nieuwe eyeliner, want volgens Bourjois moet deze super makkelijk zijn aan te brengen. De top coat ga ik zeker uitproberen, mij lijkt een schubbenmotief op mijn nagels erg stoer. Wat vindt jij van de nieuwe Bourjois Parisian Lodge collectie voor herfst 2012?

[bawlu_buttons]