Bourjois make-up winter 2011


Bourjois make-up komt voor winter 2011 met een collectie nieuwe kleuren lippenstift en een nagellak. De ogen worden alleen voor zien van een zwarte mascara en een eyeliner, zodat de lippen extra opvallen.

De Bourjois make-up winter 2011 collectie bevat 3 nieuwe kleuren lippenstift die allemaal roze zijn. Er is een lichtroze tint, Rose Cachemire en een bruinroze tint, Rose Folk. Voor de mensen die van echt opvallende lippen houden, is er dan nog de knalroze kleur Fuchsia Cosmopolite. De lippenstift zit in een mooie paarse huls en belooft je lippen tot wel 8 uur gehydrateerd en gekleurd te houden.

Op de catwalk zien we veel vervaagde lippenstift. Met het lippenstiftkwastje van Bourjois kun je zelf ook zo’n effect op je lippen krijgen. Als je zo’n felle kleur op je mond hebt, is kleur op je ogen overbodig. Dat lijkt tenminste de boodschap van Bourjois te zijn. Bij hun make-up voor winter 2011 zit verder alleen nog een groen grijzig nagellak in de kleur Kaki. Een mooie kleur, maar niet heel bijzonder als je het mij vraagt. Om je ogen toch ook nog wat aandacht te geven, kun je de Feutre eyeliner en de Volume Glamour mascara in Ultra Black gebruiken.

Ik vind de nagellak niet heel bijzonder, maar de felle lippenstift wil ik wel een keer proberen. Ik vraag me af of veel mensen het kwastje bij de lippenstift zullen kopen. De meeste mensen willen lippenstift juist netjes opbrengen, niet extra uitvegen. Die trend laat ik in ieder geval aan me voorbijgaan. Wat vind jij van de Bourjois make-up voor winter 2011?

[bawlu_buttons]