Bourjois make-up zomer 2012


De zomer collectie 2012 van Bourjois make-up is erg zomers en bevat tropische en vrolijke kleuren. We zagen het al in veel make-up lijnen, maar ook bij de Bourjois Paris Flower collectie kunnen we niet om koraalkleuren en blauwtinten heen!

Bourjois heeft zich voor make-up van zomer 2012 laten inspireren door bloemen uit Zuid-Amerika. In de collectie zien we voornamelijk koraaltinten, gecombineerd met bronstinten en felblauw. Helaas hebben we deze kleuren al tientallen keren voorbij zien komen en is de collectie ook een beetje aan de kleine kant, maar de lijn is wel mooi voor een zomerse look!

Ronde Doosje


De lijn bevat 2 zomerse kleuren oogschaduw. Namelijk het Rondje Doosje nummer 16, l’Orange épicé, en het Ronde Doosje nummer 2, Bleu Canard. De oogschaduw kun je, volgens het make-up merk, nat maken en als eyeliner gebruiken. Je kunt nummer 2, de warme oranjetint, goed combineren met de felblauwe oogschaduw. Hiermee creëer je een opvallende blik en een mooi contrast. De potjes kosten 10,99 euro per stuk.

Mascara Volume Glamour Max Waterproof


Een waterproof mascara kan natuurlijk niet ontbreken binnen een zomercollectie. Bourjois heeft dan ook de Mascara Volume Glamour Max Waterproof aan de collectie toegevoegd. Deze waterproof mascara van 13,49 euro bevat volgens Bourjois het extract van zwarte parel. Of we dat moeten geloven betwijfel ik, maar het zou je wimpers diepzwart maken. Het merk beweert dat je wimpers 10 keer meer volume krijgen door de kromme borstel  De mascara zou ook nog eens 24 uur lang blijven zitten, perfect voor een zon,zee en strand dagje die eindigt in een club.

Gloss Effect 3D


Voor mooie, volle en glanzende lippen heeft Bourjois de Gloss Effect 3D gecreëerd. Deze glos van 10,99 euro is er in 2 varianten: Corail Artistic en nummer Transparant Oniric.

1 Seconde Gloss


Bourjois heeft 2 lakjes toegevoegd aan de collectie, namelijk Grenadine Tonic en Rouge Poppy. De Grenadine Tonic nagellak heeft een geleistructuur, dat zou zorgen voor 100 procent transparantie.  De lak is ook verrijkt met siliconen, wat volgens Bourjois zorgt voor nagels met een ultraglansrijke finish. Rouge Poppy is een roodkoraal lakje waarmee je opvallende en zomerse nagels creëert. Beide lakjes kosten 8,50 euro.

Poudre Brozante Délice de Soleil


Met de Poudre Brozante Délice de Soleil kun je voor 12,99 euro een zonovergoten look creëren. De ultrafijne structuur zorgt volgens Bourjois voor een transparant, maar gebruind resultaat. En alsof dat nog niet genoeg is, ruikt de poeder ook nog eens naar chocolade.

Ik vind de Bourjois make-up collectie voor zomer 2012 wel oké, maar ik ga er niet voor naar de winkel rennen. Ga jij iets uit de Bourjois Paris Flower lijn aanschaffen?

[bawlu_buttons]