Catrice make-up Big City Life herfst 2011


Catrice make-up komt voor herfst 2011 met nog een nieuwe limited editie. De collectie heet Big City Life en is geïnspireerd op 4 groten steden.

De steden New York, Londen, Berlijn en Sydney zijn vertegenwoordigd in verschillende kleuren nagellak en make-uppaletten. De charme en stijl van elke stad is terug te zien in de Catrice make-up Big City collectie voor herfst 2011. Per stad is er 1 tint nagellak en 1 palet dat bestaan uit 6 oogschaduwkleuren en 2 rouges. Elk palet bevat een duo-applicator en een mini-oogpenseel.

Berlijn


De Berlijn nagellak heeft een zachtroze kleur en past goed bij de rest van de make-up. De oogschaduwen hebben verschillende bruintinten, die variëren van zandkleur tot taupe. De kleuren hebben leuke namen zoals Berlin Wall, Checkpoint Charlie en Brandenburger Tor.

Londen


Ook Londen is goed vertegenwoordigd. Omdat de stad veel met mode, traditie en trends te maken heeft is er door Catrice gekozen voor sterke contrasterende tinten. De nagellak is een opvallende kleur zachtgeel. De 2 rouges zijn roze en de oogschaduw zelf is er in verschillende tinten blauw, grijs en 1 geelachtige kleur. De oogschaduwen hebben namen die goed bij Londen passen zoals Big Ben, Tower Bridge, Picadilly Circus en London Eye.

New York


Een stad die absoluut niet mag ontbreken in de Catrice Big City Life collectie is de stad die nooit slaapt, New York. De oogschaduw is een combinatie tussen, blauw, turkoois en paars. De nagellak is een blauwtint. Wederom hebben de kleuren leuke namen vernoemd naar hotspots in de stad.

Sydney


De laatste stad uit de collectie is Sydney. De kleuren variëren van roze, nude, taupe en bruintinten. Opera House, Bondi Beach en Town Hall zijn een aantal van de tinten. De nagellak is een lichte kleur taupe.

De Catrice make-up Big City Life collective voor herfst 2011 is vanaf half oktober tot eind november verkrijgbaar. Ik vind het leuk dat Catrice een make-upcollectie uitbrengt geïnspireerd op wereldsteden. Het enige wat ik jammer vind is dat de meeste kleuren nogal zomers zijn. De gele Londen nagellak is naar mijn idee echt niets voor de winter al vind ik de oogschaduwkleuren wel gaaf. De doosjes zien er wel heel erg mooi uit en de stad zie je er duidelijk in terug. Welke stad uit de collectie is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.