Catrice make-up Coolibri zomer 2012


Catrice make-up brengt ons deze zomer in tropische sferen. Met de kleurrijke Coolibri collectie voor zomer 2012 kan je een zonnige look creëren. De lijn bestaat namelijk uit zomerse nuances.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Coolibri collectie van Catrice make-up voor zomer 2012 geïnspireerd op de kolibrie vogel. De lijn weerspiegelt met de uitgesproken, felle en opvallende kleuren duidelijk het thema. We zien zonnig geel, rijk groen, koel turkooisblauw, warm oranje-rood en fris roze terug komen in de producten. Met deze nuances kun je dus een mooie zomerse look creëren. Ook de prijsjes zijn weer erg fijn, want voor het duurste item betaal je maar 4,99 euro!

Eye Shadow Pen


De pen is geïnspireerd op de kleurrijke veren van de kolibrie. Deze oogschaduw is niet besteed voor een naturel make-up look, want het zijn opvallende kleuren! Perfect voor gekleurde smokey eyes en opvallende ogen. De pen is voor 3,49 euro verkrijgbaar in felle 3 kleuren, namelijk: C01 Precious Nectar, C02 Birds Flying High, C03 Virgin Forest en C04 Exotica.

Golden Glow Eye Liner


Bronsnuances kunnen natuurlijk niet ontbreken binnen een zomercollectie. Deze goudkleurige eyeliner schijnt een stralende glans te geven. Een lijntje rond het oog, zou genoeg zijn voor een opvallende blik. C01 Precious Nectar is verkrijgbaar voor 2,99 euro.

Nectar Gloss


In de collectie zitten ook 2 lipglosjes, voor verzorgde en glanzende lippen. De glosjes zijn transparant, maar hebben wel een heel subtiele nuance. De lipgloss kost €3,79 en is verkrijgbaar in de kleuren C01 Birds Flying High, C02 Feathery Pink, C03 Gorgeous Blossom en C04 Exotica.

Colour Refreshing Lip Balm


Met deze balm schijn je zijdezachte en mooie lippen te creëren. Daarnaast reageert het op de pH-waarde van je lippen, woordoor er een subtiele rode kleur naar boven komt. Voor 4,99 euro zou deze balm je lippen een frisse look geven.

Jelly Cheek Tint


In de zomer moeten je wangen natuurlijk een fris kleurtje hebben. Een bronzer is mooi, maar bij deze felgekleurde tropische look past een roze gloed op je wangen natuurlijk veel beter. Deze blush is van vloeibare textuur, waardoor je zelf de tint kan bepalen. Daarnaast kun je het goedje ook op je lippen smeren voor een rode kleur! De Jelly Cheek Tint kost 3,99 euro.

Ultimate Nail Lacquer


Maak je zomerse make-up look af met een zonnig kleurtje op je nagels! Catrice heeft de collectie namelijk weer helemaal compleet gemaakt met 5 exotische nagellakjes. Voor 2,49 euro kun je C01 Birds Flying High, C02 Twist of Lemon, C03 Abloom, C04 Exotica of C05 Virgin Forest kopen.

Ik vind de collectie lekker vrolijk en zomers. Sommige items zijn wel alleen uitbesteed aan dames die van een gewaagde en opvallende make-up look houden. De collectie is vanaf juli verkrijgbaar bij Kruidvat. Wat vind jij van de Catrice make-up Coolibri collectie voor zomer 2012?

[bawlu_buttons]