Dr. Hauschka presenteert make-up herfst 2011


De Dr. Hauschka presentatie voor de voor herfst 2011 vond gisteren plaats op een rondvaartboot in Amsterdam. Hier werd over de nieuwe collectie verteld en werd de bijbehorende look gedemonstreerd.


Bij binnenkomst werd ik ontvangen door PR mensen van Dr. Hauschka en twee modellen die de make-up al ophadden. Na een glaasje prosecco en een hapje mocht iedereen plaatsnemen en begon de presentatie. Eerst werd er verteld over de geschiedenis van Dr. Hauschka, het was eerst een bedrijf voor natuurlijke geneesmiddelen. Daarom worden er in de make-up collecties nog steeds natuurlijke producten gebruikt die ook een verzorgende werking hebben.

Daarna kwam een enthousiaste vrouw van Dr. Hauschka presenteren waar we allemaal voor waren gekomen; de Dr. Hauschka make-up voor herfst 2011. De collectie, die in september uitkomt, is geïnspireerd door de natuur en heeft de naam Natural Glamour gekregen. Voor de herfst heeft Dr. Hauschka gekozen voor tinten die tevoorschijn komen met herfst- en winterweer, zoals grijzige blauwe en bruine tinten.

De Dr. Hauschka make-up werd gedemonstreerd op iemand uit het publiek en na de presentatie waren er een aantal visagisten aanwezig waarbij je zelf ook de make-up op kreeg en een foto kon laten maken. Ik was nog nooit opgemaakt door een echte visagist, dus dat vond ik erg leuk. De look die ze bij mij hadden gemaakt was een avondlook, dus dat zag er wel heftig uit in het volle daglicht, maar ik vond de kleuren van de producten erg mooi. Ik kreeg aan het eind ook nog een mooie goodiebag met alle make-up uit de herfstcollectie mee.