Essence make-up Ballerina Backstage


Essence make-up komt met een collectie genaamd Ballerina Backstage. Met ballerina’s als inspiratie zitten er veel roze en nude tinten in de collectie, maar ook een aantal fellere kleuren.

De Essence make-up collectie Ballerina Backstage bevat drie kleuren oogschaduw in soufflé vorm. Dance The Swanlake is heel lichtroze, Pas De Copper is een bruine kleur met glitters en Grand Plié is zwart met glitters. Er is ook een soufflé blusher in een zoete roze kleur die Prima Ballerina heet. Lipgloss mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Daarom is er de lichtroze Wear Your Little Tutu, de koraalrode On Your Gracile Tiptoe en de paarse Do A Floating Pirouette.

Bij de nagellakjes zien we veel kleuren die ook in de rest van de collectie gebruikt worden terug, je kan dus je nagels matchen met de rest van je make-up. Ze zijn er in de koraalrode On Your Gracile Tiptoe, de lichtroze Wear Your Little Tutu, de zwarte Grand Plié, de hele lichtroze Dance The Swanlake en de paarse Do A Floating Pirouette. Daarnaast bevat de collectie nepnagels met kantprint en een zwart haarbandje met roze kant applicaties.

Al met al vind ik het de collectie niet heel denderend, ik vind alleen de oogschaduw en de koraalrode nagellak wel leuk. De verpakking is ook een beetje saai, terwijl ze daar met het ballet thema juist iets leuks van kunnen maken.

De Essence make-up Ballerina Backstage ligt in augustus in de winkels. Wat vind jij van de collectie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.