Essence make-up Vampire’s Love winter 2011


Voor winter 2011 brengt Essence make-up een nieuwe collectie op de markt. De Vampire’s Love lijn is geïnspireerd op het uiterlijk van vampiers.

Essence make-up heeft zich voor de winter 2011 laten inspireren door onder anderen Twilight, True Blood en The Vampire Diaries. Met de Vampire’s Love collectie kun je jezelf omtoveren tot een fabelachtige vampier. We zien veel donkere tinten afgewisseld met wit en rood.

De Vampire’s Love collectie bevat 5 verschillende soorten nagellak. Deze hebben leuke namen, zo heet de bronzen glitterlak Gold old buffy, de blauwe tint luistert naar de naam Into the dark. De rest van de nagellakjes heten True love, The dawn is broken en Hunt me if you can.

Naast de 5 leuke kleuren nagellak is er ook nog 1 poeder, Lil’ vampire. Een ander product waar ik erg benieuwd naar ben is de poeder voor je wimpers. Allereerst breng je een laagje mascara op, daarna verdeel je wat poeder op je wimpers om vervolgens nog een laagje mascara aan te brengen. Dit poeder, genaamd Eye need you, zou voor verleidelijke lange wimpers moeten zorgen.

In het Vampire’s Love palet zitten 6 verschillende kleuren oogschaduw. Een aantal kleuren komt overeen met de nagellaktinten. Met deze kleuren kun je voor een subtiele of juist een extra opvallende look gaan.

De lipstain van Essence make-up belooft de hele dag en nacht te blijven zitten en vlek-proof te zijn. De stain is verkrijgbaar in 2 tinten rood, Bloody Mary en True love. De blush uit de Vampire’s Love collectie is in plaats van een poeder verkrijgbaar in vloeibare vorm. Door het pompje is de blush gemakkelijk onderweg aan te brengen.

Als laatst bevat de collectie een eau de toilette. Deze geur belooft een sensueel aroma en erg mystiek te ruiken.

Ik ben erg benieuwd naar deze Essence make-up collectie. De producten hebben grappige namen en zien er leuk uit. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de geur van de eau de toilette en de werking van het poeder voor de wimpers. Wat vind jij van de Vampire’s Love collectie van Essence make-up voor winter 2011?

[bawlu_buttons]