Hello Kitty Beauty Spa


Afgelopen maand is er een Hello Kitty Beauty Spa geopend in Dubai. Deze spa staat voor alle kleine beautypoppetjes en Hello Kitty fans volledig in het teken van het beroemde poesje.

Naast een Hello Kitty pretpark, hotel en vliegtuig kon een spa natuurlijk niet ontbreken. De spa, die volledig is geïnspireerd op het Japanse merk, is helemaal ingericht in Hello Kitty stijl. Alles is zoetsappige, schattig en roze ingericht en je kunt niet om het Japanse poesje heen. Toch is deze spa ook zeker een bezoekje waard voor dames die niet veel met Hello Kitty hebben. Het interieur, dat volgens de website gebaseerd is op ware paradijselijke glamour, is erg indrukwekkend. Dit is te danken een ontworpen door een designer uit Tokyo, Miyuki Okamura.

De spa is eigenlijk bedoeld voor kinderen, maar ze willen ook graag oudere fans aantrekken. De behandelingen bestaan daarom ook uit 2 categorieën: Princesses en Queens. In deze luxe spa kun je onder andere genieten van massages, manicure, pedicure en maskers. Daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan de kapper of je op laten maken. Na de beautybehandelingen kun je nog even relaxen in het Hello Kitty café. Hier kun je genieten van allerlei sapjes en lekkernijen, waaronder Hello Kitty cupcakes.