Hello Kitty make-up herfst 2011


Deze herfst is er bij Sephora een nieuwe limited editie van Hello Kitty make-up verkrijgbaar. Kijk hier mee naar de Hello Kitty Graffitie collectie voor herfst 2011.

Normaal gesproken zijn Hello Kitty producten erg schattig en hebben allerlei zoete roze kleurtjes, maar dat is ditmaal anders. De Graffiti Hello Kitty make-up voor herfst 2011 is qua uiterlijk een stuk stoerder dan we gewend zijn en eindelijk is roze een keer niet de belangrijkste kleur.

Het oogschaduw- en blusherpalet bestaat uit rustige kleuren. Er zijn 4 verschillende soorten oogschaduw in glanzend grijs, zachtroze, een lichte tint blauw en een aparte donker grijze kleur. De 2 poeder blushes zijn er in 2 rozeachtige tinten.

Een opvallend item uit de nieuwe collectie is de set kwasten met een Hello Kitty houder. De set bestaat uit 5 verschillende soorten kwasten en is gemaakt van synthetische haren.

Als laatst bevat de collectie nog een aantal leuke accessoires. Een Hello Kitty Graffiti spiegeltje, make-up tasje en een parfumroller. De parfumroller heeft een zoete fruitige geur en is gemakkelijk aan te brengen.

Ik vind het leuk dat Hello Kitty een keer wat anders heeft dan het bekende roze uiterlijk. De stijl van collectie ziet er stoer uit alleen de kleuren zijn dat wat minder, die zijn over het algemeen weer heel roze en meisjesachtig. Wat vind jij van de Graffiti collectie van Hello Kitty make-up voor de herfst 2011?

[bawlu_buttons]