How to: Kerst make-up


Met de Kerst is het leuk om uitgebreid de tijd te nemen voor je make-up. Zo kun je lekker uitpakken met glitters, eyeliner of lippenstift. In deze how to zie je 3 tutorials die geschikt zijn voor Kerst make-up.

Met Kerst wil je er natuurlijk goed uitzien. Bij een diner met je familie, maar ook tijdens dat feestje op kerstavond. Weet je nog niet wat je met je make-up wilt doen? In deze how to zie je verschillende filmpjes over kerst make-up. Zo zien we verschillende manieren om je lippen te stiften, metallic oogschaduw en een manier om zelf makkelijk nepwimpers op te doen.

Ogen

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15105″]
In dit filmpje zie je hoe je metallic oogschaduw kunt gebruiken om een mooie glamourlook te maken. Deze look is geschikt voor overdag, maar zeker ook voor ’s avonds. Als je wilt, kun je aan het einde van de dag wat extra zwarte oogschaduw aanbrengen om je make-up iets donkerder te maken.

Lippen

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15103″]
In dit filmpje van make-up goeroe Michelle Phan zie je heel snel een paar verschillende manieren om lippenstift te dragen tijdens de feestdagen. Zo kun je bijvoorbeeld met 1 lippenstift op beide kerstdagen verschillende looks maken. Ook handig wanneer je een weekendje weg bent, zo hoef je niet zoveel make-up mee te nemen.

Nepwimpers

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15106″]
Nepwimpers geven je meteen een feestgevoel. Ze laten je ogen opvallen, maar ze zijn soms lastig om aan te brengen. In dit filmpje zie je hoe je makkelijk zelf nepwimpers op kunt doen. Je hebt een schaar nodig, nepwimpers, wimperlijm, eyeliner en mascara.