How to: oranje smokey eyes


Wil jij er met Koninginnedag stylish uitzien? Laat de Hollandse kleuren dan subtiel terugkomen in je make-up. Ik heb voor jou opgezocht hoe je oranje smokey eyes kunt maken.

Ik wil er met Koninginnedag wel feestelijk uitzien, maar met rood wit blauwe vlaggetjes op mijn wangen en oranje gespoten haar voel ik me toch niet zo charmant! Daarom probeer ik oranje altijd subtiel te verwerken in mijn make-up. Dit jaar ga ik voor oranje smokey eyes.

Benodigdheden:

  • Oogschaduwbasis
  • Oogpotlood
  • Zwarte mascara
  • Oranje oogschaduw
  • Zwarte oogschaduw
  • Glitter oogschaduw
  • Lichte oogschaduw

Basis


Smeer eerst de oogschaduwbasis op je oogleden. En teken met een zwart oogpotlood een streep tegen je wimperranden aan en veeg de lijnen uit met een kwast.

Oranje oogschaduw


Smeer de oranje oogschaduw boven de arcadeboog. Begin aan de buitenkant en werk naar de binnenkant toe.

Zwarte oogschaduw


Doe zwarte oogschaduw op de buitenkant van je ooglid. Breng de zwarte oogschaduw ook aan in de arcadeboog. Werk de oranje oogschaduw wat bij. Deze is waarschijnlijk vervaagd door de zwarte oogschaduw. En breng vervolgens oranje oogschaduw aan onder je oog.

Glitter oogschaduw


Smeer een glitter oogschaduw op je ooglid en gebruik nog wat zwarte oogschaduw om aan te brengen als eyeliner op je ooglid.

Finishing touch


Breng als high light een lichte kleur oogschaduw onder je wenkbrauw aan en doe tot slot zwarte mascara op je wimpers.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15168″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.