How to: Snelle avondlook


Soms moet je na je werk of school meteen door naar een etentje of een feestje. Als je tussendoor niet meer naar huis kunt of als je maar weinig tijd hebt, heb je iets aan deze how to voor een snelle avondlook.

Soms is het niet anders en moet je meteen na je werk door naar een restaurant of naar een ander feestje. Dan heb je niet altijd uitgebreid de tijd om je make-up eraf te halen en opnieuw aan te brengen. Het is dan ook veel sneller om van je dagelijkse make-up een avondlook te maken.

Ogen

Je oogmake-up maak je makkelijk geschikt voor ’s avonds door zwart te gebruiken. Een zwart lijntje om je ogen en wat extra mascara is meestal al voldoende. Als je al een felle kleur oogschaduw op hebt, gebruik dan zwarte of donkere oogschaduw. Maak niet je hele ooglid donker, maar gebruik de oogschaduw vooral in de hoeken en aan de bovenkant.

Lippen

Als je overdag niets op je lippen hebt, is het het makkelijkst om gewoon een gekleurde lippenbalsem mee te nemen. Hiermee kun je snel je lippen wat kleur geven en daarvoor hoef je eigenlijk niet eens in de spiegel te kijken. Ideaal voor het laatste moment dus! Als je al een lippenstift op hebt, moet je in ieder geval checken of deze er nog goed op zit. Voor wat extra glamour kun je er een lipgloss overheen doen, zodat je lippen nog meer glanzen.

Haar

Als je je haar heel anders wilt doen, zul je toch met een stijltang of krultang aan de gang moeten. Als je echt naar iets chics moet, kun je met een clip snel je haar omhoog doen. Laat een paar plukken loshangen voor een nonchalant effect. Heb je echt een paar onwillige plukken en geen gel of wax bij je? Soms werkt je vaseline ook perfect!

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15075″]

Video via AlbaMayo

Leave a Reply

Your email address will not be published.