Inspiratie voor lente nail art


Voor leuke inspirerende nail arts voor de lente zit je hier goed. Ik heb namelijk een paar verschillende lakjes gevonden die perfect bij het seizoen passen.

Als ik aan de lente denk, denk ik aan lichte kleuren en tuinen die in bloei staan. Daarom zijn bloemen en pasteltinten in groen, roze en blauw belangrijke elementen geweest in mijn zoektocht naar lente nail arts. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel naar de onderstaande foto’s.


De blogger van Heynicenails heeft haar nagels met neon en grijs gelakt. Niet al te moeilijk lijkt me, maar het geeft wel een leuk resultaat.


Een stippen nail art is natuurlijk ook erg leuk, vooral als er pasteltinten voor gebruikt zijn. Erg goed voor een lekker lentesfeertje op je nagels.


Miss Evie heeft mooie cherry blossems op haar nagels gemaakt. Ze doen mij erg denken aan de leuke Ice-Tea flesjes van Arizona. Wil jij deze nail art ook uit proberen neem dan een kijkje op haar website.


Bijtjes horen natuurlijk helemaal bij de lente. Daarom ook een nail art met deze nuttige, maar enge insecten.


Voor een goed lentegevoel kan je deze lichte nail art van Naizilla eens uitproberen. Deze manicure bestaat uit perzikoranje, witte en blauwe nagellak.


Deze vlekjes nail art doet me een beetje aan een dierenhuid denken, alleen zijn er andere kleurtjes gebruikt dan normaal. Het is een erg vrolijke manicure.


De tweede en tevens laatste stippenmanicure uit de rij zijn deze lichtroze nagels met witzwarte dots. Zeker ook eentje om uit te proberen!


Op Musicalhouses kwam ik deze leuke nailart tegen. De nagels hebben een mintgroene lak gekregen, wat gouden glittertjes en er zijn kleine gele hartjes op aangebracht.


Een leuke nail art met witte en blauwe bloemetjes zie je hierboven. Als je daar geen lentegevoel bij krijgt weet ik het ook niet meer.

Er zitten een paar erg leuke lente nail arts tussen, maar mijn grote favoriet is denk ik de mintgroene manicure met gele hartjes. Zitten er voor jou ook een paar bij die je uit wilt proberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.