La Perla Just Precious parfum

Ellen La Perla Just Precious parfum
La Perla is een exclusief lingeriemerk, maar inmiddels heeft het label ook verschillende parfums. De nieuwste geur is La Perla Just Precious.

La Perla Just Precious verpakking

Het parfum zit in een schitterende flacon, die verpakt zit in een gouden doos met daarop een doorschijnend lingerie patroon. Het heldere flesje heeft diverse facetten, waardoor het op een juweel lijkt. De matgouden dop en de naam La Perla Just Precious is het zwart zorgen voor een luxe finishing touch.

La Perla Just Precious parfum

La Perla Just Precious geur

La Perla Just Precious is een oriëntaals, houtachtig en bloemig eau de parfum. Het opent met mandarijn, oranjebloesem en bergamot. Hierna volgt een bloemig hart van jasmijn, tiaré bloem, pioenroos en ylang-ylang. De geur wordt onthuld door amber en vanille en patchouli en sandelhout sluiten het af.

Door de combinatie van ingrediënten is La Perla Just Precious een opvallende, krachtige en exotische bloemengeur. Het heeft een warme basis, het is klassiek en verleidelijk. Persoonlijk vind ik het wel heel sterk en overweldigend, maar ik houd van zoete geuren en niet van houtachtig en oriëntaals. Deze warme en krachtige eau de parfum blijft heel goed hangen. Eén spray is dan ook voldoende voor de hele dag.

La Perla Just Precious collectie

La Perla Just Precious eau de parfum is verkrijgbaar in 4 maten. De 10 ml is handig voor in je tas en kost 14,95 euro. De 30 ml flacon kost 43,95 euro, de 50 ml 65,95 euro en de 100 ml 89,95 euro.