Leuke outfit voor de feestdagen nodig? Dan mogen deze items zeker niet ontbreken in je garderobe

Leuke outfit voor de feestdagen nodig? Dan mogen deze items zeker niet ontbreken in je garderobe

Wil je aankomende kerst eens niet in een foute kersttrui aan het diner verschijnen? En heb je eigenlijk wel zin in wat glitter & glamour tijdens de feestdagen? Dan zijn er een aantal items die echt niet mogen ontbreken in je garderobe. Wil je weten over welke musthaves het gaat? Lees dan snel verder!

  1. Deze kledingstukken zijn een must voor de aankomende feestdagen

Heb je al een zwarte pantalon in je kast hangen? Dan is dat al een mooie basis voor het creëren van een feestelijke outfit. Combineer deze zwarte pantalon bijvoorbeeld met een glittertop of een witte blouse en draag er voor een classy geheel een mooie, zwarte blazer bij. Zwarte blazers geven extra flair aan je outfit en zijn te koop bij de Mode van Wenz. Behalve een pantalon zijn er nog meer opties als het gaat om feestelijke damesmode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan feestelijke jurken. Combineer de jurk bijvoorbeeld met een glitterpanty en draag ook bij deze outfit een zwarte blazer. Een paar toffe high heels erbij en het plaatje is compleet!

  1. Zwart, rood, wit en glittertjes

De kleur zwart doet het altijd goed voor een feestelijke outfit, omdat het een chique kleur is en het mooi afkleedt, maar je moet bij zwart wel oppassen dat het geheel niet te saai is. Het is daarom belangrijk om verschillende stijlen, tinten en texturen met elkaar te mixen. Items in het zwart staan bijvoorbeeld prachtig bij de kleuren wit of rood en kledingstukken met een subtiel glittertje of pailletjes zijn ook altijd een schot in de roos tijdens de feestdagen.

  1. Do’s en don’ts voor het dragen van een feestoutfit

Kleding in de kleuren rood, zwart, wit, glittertjes, high heels, een blazer, jurk of pantalon; het zijn allemaal do’s voor de aankomende feestdagen. Het is hierbij wel heel belangrijk dat je het subtiel houdt. Zorg er daarnaast voor dat je outfit niet te bloot is en overdrijf niet met glitters, pailletten en kleuren.

  1. Voel je goed in de outfit die je draagt

Soms kun je er prachtig uitzien, maar voel je je er ondanks dat toch niet helemaal goed bij. Kies er in dat geval zeker voor om een andere outfit te dragen. Natuurlijk wil je graag feestelijk aan het kerstdiner verschijnen, maar het belangrijkste is dat je kleding kiest die bij je past en waar je je goed in voelt. Voel je je niet zo op je gemak in een jurkje? Kies dan vooral voor die mooie pantalon die voor jou wel comfortabel is. Draag je liever geen strakke shirtjes? Kies dan voor mooie blouse die eigenlijk net zo classy is en wel bij je past.