Macaron make-up van Ladurée


Wie altijd al vrolijk werd van de vrolijk gekleurde macarons van Ladurée heeft iets om naar uit te kijken in 2012. Ladurée komt namelijk met een eigen make-up lijn.

De make-up van Ladurée is uiteraard geïnspireerd op de vrolijk gekleurde macarons van de patissier. Zo zouden er alleen al 20 verschillende kleuren blush in de make-up lijn zitten. De blushes komen in een chique verpakking, met een afbeelding van een meisje erin. Deze afbeelding zagen we het afgelopen jaar al terug in veel kettingen, oorbellen en armbanden. De naam van de collectie is Les Merveilleuses de Ladurée, wat de wonderen van Ladurée betekent.


Naast meerdere kleuren blush zit er ook foundation en lipgloss in de make-up lijn van Ladurée. Waar en wanneer de make-up in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend, maar de lancering van de lijn in Europa staat gepland voor herfst 2012. In Japan hoeven ze minder lang te wachten, daar ligt de lijn al in februari in de winkel. Ik vind de eerste beelden in ieder geval veelbelovend!

Leave a Reply

Your email address will not be published.