Nars make-up zomer 2011


Nars make-up heeft een nieuwe collectie voor zomer 2011 uitgebracht. In deze collectie vind je veel tropische kleuren voor een frisse look.

De Nars make-up collectie voor zomer 2001 bevat een nieuwe Triple Eyeshadow. In dit doosje zitten drie verschillende kleuren oogschaduw die je apart kunt gebruiken of met elkaar kunt combineren voor smokey eyes. In Cap Ferrat zit zeeschuim groen, oceaan groen en turkoois.

Er zijn daarnaast ook oogschaduw duo’s in de Nars collectie. Dogon heeft metallic taupe en zwarte oogschaduw en Exotic White bevat de kleuren metallic wit en goud. Voor je ogen is er ook een mosgroen oogpotlood met glitter, die multifunctioneel is omdat hij als oogpotlood, oogschaduw of highlighter gebruikt kan worden.

Highlighting blush poeder is er nu ook in de kleur New Order, een zacht roze met gouden en zilveren glitters die gebruikt kan worden op je gezicht en lichaam. Op je lippen doe je lipgloss in de nieuwe kleur Wonder, een glanzende koraaltint. Als je liever lippenstift draagt is er Mayflower, een doorschijnend rozerood, of Carthage, een matte felle roze kleur. Verder is er een lippotlood in de kleur Bolero, een koraaltint. Zomerse nagels krijg je door de witte Ecume of oranje gouden Kismet nagellak.

Ik vind de groen en oranje tinten in de Nars make-up collectie van zomer 2011 heel mooi. Ik denk dat de Cap Ferrat oogschaduw heel mooi zou zijn met de Wonder lipgloss. Wat vinden jullie van de collectie?