Review: Black Up Paris foundation


Een goede foundation vinden, blijft voor sommige altijd lastig. Ook voor mij was het moeilijk om een foundation te vinden die bij mijn getinte huidskleur past. Ik heb de Black Up Paris foundation getest en hieronder vind je mijn review.

Product


Black Up foundation is speciaal voor vrouwen met een donker huidtype. Ik heb de Black Up matte foundation nummer 1 getest. Er zit 25 ml in een potje en het bevat een pompje.

Gebruik

In de eerste instantie leek de kleur te licht voor mijn huid, maar uiteindelijk paste hij zich goed aan mijn huiskleur aan. De Black Up Paris foundation smeert makkelijk uit en verbergt de onzuiverheden op mijn gezicht.

Eindresultaat


De foundation heeft een natuurlijke uitstraling en ik ben er erg blij mee. Het lijkt alsof ik bijna niets op mijn huid heb. Kortom, ik heb eindelijk een goede foundation gevonden dat bij mijn huidskleur past. Ik raad wel aan om je eerst te laten adviseren of het product te testen, voordat je het koopt. Ik heb eerst een tint donkerder geprobeerd en dit werd oranje op mijn gezicht.

Product: Black Up Paris foundation mat 01
Prijs: €36,00

Pluspunten:
+ Brengt makkelijk op
+ Goede matte kleur
+ Makkelijk af te halen
+ Geen aanwezige geur

Minpunten:
– Prijs

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”9.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”9.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.