Review: Bourjois mascara Volume Clubbing Black Jack


Voor de feestdagen wil je natuurlijk mooi opgemaakte ogen met perfecte wimpers. Daarom heb ik deze keer de Bourjois mascara Volume Clubbing Black Jack uitgetest. In deze review lees je of dit product een aanrader is.

Product


De Bourjois Volume Clubbing Black Jack mascara valt ontzettend op door zijn ultra gouden verpakking. De omhulling staat verder vol gedrukt met dikke zwarte letters en versieringen in het casino thema.

Het product belooft mij spectaculaire resultaten zoals een verbluffende blik die bestaat uit intens zwarte wimpers met een maximaal volume. Daarnaast moet de mascara zorgen voor een subtiele gouden glans op mijn ogen en biedt de vinyl-formule ook nog eens bescherming tegen warmte en vochtigheid. Tot slot hoor je van de zogenaamde maxiborstel een gelijkmatig make-upresultaat te krijgen zonder klonters.

Door al deze beloftes kreeg ik in ieder geval ontzettend hoge verwachtingen van de Bourjois Volume Clubbing Black Jack mascara voor 13,99 euro. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de omhulling van het product op het eerste gezicht eigenlijk helemaal niet aantrekkelijk vond.

Gebruik

De applicator van de mascara is vrij grof en bevat 2 platte zones. Toen ik het eenmaal op mijn ogen aanbracht werden mijn wimpers wel zwart maar gebeurde er verder vrijwel niets. Ik moest het product van Bourjois meerdere malen opsmeren voordat mijn wimpers intens zwart werden. Daarbij viel het mij wel op dat er inderdaad geen klontjes te zien waren.

Toch was ik erg teleurgesteld over het wegblijven van de beloofde gouden glans. Ik heb daarom ook even met een spiegeltje in het daglicht gestaan en toen zag ik werkelijk maar 1 lichtglittertje op mijn ogen. Daarnaast vond ik het jammer dat mijn wimpers erg aan elkaar kleefden en daardoor niet mooi waren gescheiden.

ResultaatIk zou de Bourjois Volume Clubbing Black Jack mascara niet zelf kopen. Het merk belooft mij ontzettend veel, maar maakt eigenlijk weinig waar. Het gelijkmatig make-upresultaat ontbrak, de zogenaamde spectaculaire glans was bijna nergens te bekennen en het maximaal volume zag ik ook niet.

Het product heeft wel een aantal kleine pluspunten, zoals het niet klonteren en creëren van de zwarte wimpers. De vochtbestendigheid klopt ook, zelfs na het douchen zat het product nog op mijn ogen. Toch kies ik dankzij de valse hoop liever voor een andere mascara.

Bourjois mascara Volume Clubbing Black Jack

Variant: Black Jack nummer 51
Prijs: 13,99 euro

Voordelen:
+ Zwarte wimpers
+ Geen klonters
+ Bestendig tegen vocht

Nadelen:
– Verpakking oogt goedkoop
– De gouden glans mist
– Gelijkmatig make-upresultaat ontbreekt
– Geen volume

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”2.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”3.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”3.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″]