Review: Catrice lipgloss Colour Show


Catrice heeft ook een Colour Show lipgloss lijn, met veel verschillende kleuren. Omdat ik benieuwd was naar deze Catrice lipgloss, testte ik de kleur Sun Kissed uit.

Product


Toen ik de Catrice lipgloss colour show nummer 100 Sun Kissed voor het eerst zag, dacht ik help een oranje lipgloss! Ook vind ik de verpakking niet erg aantrekkelijk, maar door de belofte 4 uur te blijven zitten was mijn nieuwsgierigheid gewekt. De Catrice lipgloss Colour Show ruikt niet erg lekker, maar het is niet zo dat de geur storend is als je de lipgloss op hebt.

Gebruik


De Catrice lipgloss colour show zegt veel kleur te geven en langdurig te blijven zitten en dat moet natuurlijk getest worden! Deze lipgloss van Catrice heeft bijna dezelfde verpakking als de Catrice lip appeal lipgloss en ook het borsteltje is identiek. Het is een borsteltje in de vorm van een halve maan en brengt hierdoor heel eenvoudig op.

Resultaat


De Catrice lipgloss colour show heeft bewezen dat een goedkopere lipgloss ook goed kan zijn. De kleur is namelijk erg mooi en zeker niet oranje, zoals ik op het eerste gezicht dacht. De kleur maakt zijn naam Sun Kissed waar, want deze lipgloss geeft je echt een zomers kleurtje. De lipgloss blijft inderdaad ook best lang zitten, dus hij maakt zijn belofte waar! Al moet je er niet mee gaan eten of drinken, want dan is de mooie glans snel verdwenen.

Product: Catrice lipgloss Colour Show
Prijs: € 3,79

Pluspunten
+ Mooie kleur
+ Blijft lang zitten
+ Glanzend

Minpunten
– Plakt
– Geur

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]