Review: Catrice lipgloss Knock on Wood


Soms heb je geen zin in opvallende lippen en wil je gewoon een nude glossje. Ik testte de Catrice lipgloss Knock on Wood voor je, een subtiele nude lipgloss.

Product

De Catrice lipgloss Knock on Wood  zit in een plastic buisje en bevat 5 ml. De applicator is een langwerpig sponsje op een stokje, de licht gebogen is maar niet meebuigt. De verpakking is simpel, gaat makkelijk open en pas goed in je make-up tasje of zijvak. Zelf stop ik lipgloss in mijn laars wanneer ik uitga, ook dat gaat prima met deze langwerpige verpakking.

Gebruik


De applicator van deze lipgloss werkt erg fijn, hij brengt makkelijk en precies aan. Je moet wel een paar keer opnieuw nieuwe lipgloss erop doen, want je heb redelijk wat nodig om je lippen van een mooi laagje te voorzien.

Eindresultaat


Ik ben blij met het eindresultaat, zeker de kleur vind ik erg mooi. Het is een nude glossje, waardoor je wel ziet dat je iets op hebt maar niet opvallend gekleurde lippen krijgt. De lipgloss blijft niet heel lang zitten, dat is wel jammer. Je kunt beter niet zoenen met deze gloss op, want mijn vriend zat onder de lipgloss toen ik dit uitprobeerde. Ook een etentje gaat deze lipgloss niet overleven. Goed bijwerken dus!

Product: Catrice Lipgloss Knock on Wood
Prijs: 3,79 euro

Pluspunten
+ Mooie kleur
+ Makkelijk aan te brengen
+ Lage prijs

Minpunten
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]