Review: Catrice lippenstift Ultimate Colour


Felle lippenstift is weer terug van weggeweest en uiteraard moet jij ook dit type make-up op jouw toilettafel hebben staan. Ook de producenten spelen hierop in, want Catrice heeft in haar collectie de lippenstift Ultimate Colour. Uiteraard is dit een review waard.

Product

Volgens Catrice is de Ultimate Colour lippenstift erg gepigmenteerd. Het product kost 3,99 euro en is verkrijgbaar in 18 kleuren. Ik gebruik kleur 150 Lovely Lilac, een lilakleurige lippenstift.

Het product ziet gewoon uit. De huls is zwart en in het grijs staat er Catrice in geschreven. Een leuk detail vind ik wel dat de letters van Catrice in de lippenstift staat gegraveerd.

Gebruik

Ik moet een paar keer smeren voordat dit product daadwerkelijk op mijn lippen komt. Dat vind ik erg onprettig in het gebruik. Wat mij wel opvalt, is de lekkere geur van de lippenstift, dit doet me een beetje denken aan kerssen.

Resultaat

De lippenstift voelt erg vochtig aan op de lippen en geeft het heel erg af. Daarnaast blijft de lippenstift maar ongeveer een kwartier op je lippen zitten, dus je zult met de Catrice lippenstift Ultimate Colour heel veel moeten smeren. Catrice beloofde dat dit product erg gepigmenteerd is, maar dit valt reuze mee.

Product: Catrice lippenstift Ultimate Colour
Prijs: 3,99 euro

Pluspunten
+ Prijs
+ Geur

Minpunten
– Smeert lastig
– Geeft af
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”4.0″]