Review: Catrice nagellak Am I Blue or Green?


Is het nu blauw of groen? Catrice nagellak Am I Blue or Green zorgt een beetje voor twijfel, maar na het maken van deze review kies ik zeker voor blauw.

Je hebt van die dagen dat je echt niet kunt wachten tot het zomer is. Wanneer ik weer eens loop te balen van dat rotweer in Nederland, kies ik een lekker zomers lakje voor op mijn nagels. Catrice Am I Blue or Green was dan ook perfect om even aan de zomer te denken.

Product


Het nagellakje van Catrice zit zoals altijd in een doorzichtig potje met een zwarte dop. Wat wel meteen opvalt is de Duitse boodschap op de dop, waarin alvast wordt gezegd dat je twee laagjes moet aanbrengen van deze lak. De lak zelf is volgens mij iets dikker dan de lakjes die ik normaal van Catrice heb.

Gebruik

Mijn eerdere vermoeden klopte, Am I Blue or Green is inderdaad wat dikker dan de andere Catrice nagellakjes. Hierdoor is het lakje niet zo fijn in het gebruik. Doordat de lak toch vrij snel opdroogt, is het moeilijk om streeploos te lakken. Ik doe 2 laagjes op en een topcoat van Catrice.

Resultaat


Hoewel ik de verschillende laagjes lang heb laten drogen, zijn er toch een paar kleine belletjes en bobbeltjes ontstaan op mijn nagels. Wel ben ik erg fan van de kleur, het haalt me echt een beetje uit mijn winterdip. Deze foto is gemaakt na 4 dagen, zoals je ziet blijft Am I Blue or Green er heel netjes op zitten.

Product: Catrice nagellak Am I Blue or Green?
Prijs: €2,49

Pluspunten:
+ Blijft lang zitten

Minpunten:
– Lastig lakken
– Gaat snel bobbelen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.5″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.