Review: Catrice oogschaduw Intensif’ Eye


Deze keer schrijf ik een review over Catrice oogschaduw Intensif’ Eye Wet & Dry Shadow. Ik testte hiervoor nummer 010 Black Or White Swan?!

Product


De Catrice Intensif’ Eye oogschaduw zit in een doorzichtig klein rond doosje waar 0,8 gram inzit. De Black Or White Swan oogschaduw loopt een beetje bol in de verpakking en is rijk aan allerlei verschillende kleuren. Zo kan ik onder andere zwart, donkergrijs, goud en brons ontdekken.

Gebruik


Bij het doosje zit helaas niet iets om de Catrice oogschaduw mee aan te brengen. Dit vind ik een nadeel in het gebruik omdat ik poeder altijd opdoe met een applicator, dat vind ik toch fijner dan met je vingers werken. Wel zie ik hier ook een voordeel, namelijk de bolling van de oogschaduw. Zo kun je alles eruit halen wat erin zit. Als ik de kleur opdoe valt me al gelijk op dat het een nog donkerde oogschaduw is dan ik in eerste instantie had verwacht.

Resultaat


Persoonlijk vind ik de Black Or White Swan een erg donkere oogschaduw en zou ik het eerder opdoen als ik op stap ga dan overdag, maar ik draag deze make-up dan ook niet heel vaak. De Catrice Intensif’ Eye blijft een uur of 5 goed zitten, hierna vervaagt het steeds meer totdat je aan het eind van de avond alleen nog wat glittertjes ziet. Ook blijkt de verpakking toch niet zo fijn te zijn, want de poeder breekt heel snel in het doosje.

Product: Catrice Intensif’ Eye Wet & Dry Shadow, nr. 010 Black Or White Swan?!
Prijs: 3,80 euro

Voordelen
+ Bolling in oogschaduw

Nadelen
– Applicator ontbreekt
– Vervelende verpakking
– Blijft maar 5 uur zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.5″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.