Review: Catrice primer Prime en Fine


Minder lijntjes, minder zichtbare poriën en de hele dag een zachte huid. Dat is wat de nieuwe Catrice primer Prime en Fine je belooft. Een primer voor onder je foundation die lijntjes en poriën verbergt. Dit klinkt goed, maar werkt het ook?

Product


De Catrice Prime en Fine zit in een plastic potje met een schroefdeksel. Je kunt het alleen kopen bij de Kruidvat, voor 4,99 euro. Ik vind het niet fijn dat het in een potje zit, een tube of een pompflacon was een stuk hygiënischer geweest. Het potje ziet er wel mooi uit.
De primer zelf heeft een witte kleur met een rozige tint erin. Er zit een lichte geur aan, het deed mij nogal denken aan vingerverf. Het product is bedoeld om onder je foundation aan te brengen, waardoor je make-up beter blijft zitten. Ook zou de Catrice primer fijne lijntjes en zichtbare poriën verbergen.

Gebruik


Het product breng je met je vingers of een kwast aan op je huid. De primer voelt heel zacht aan en smeert makkelijk uit. De zachtheid van het product komt door de siliconen die erin zitten, als je die niet op je gezicht wilt moet je deze primer niet gebruiken. Je hebt wel een redelijke hoeveelheid nodig om je hele gezicht ermee te bedekken. Als ik het product heb aangebracht, voelt mijn gezicht een beetje vettig.

Resultaat

Mijn gezicht wordt ontzettend glad en zacht van de Catrice primer, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik zie verder geen verschil in lijntjes of bij de poriën op mijn neus. Wel bleef mijn vloeibare foundation de hele dag perfect zitten. Als primer onder je foundation kun je dit product dus prima gebruiken, maar voor de lijntjes en de poriën werkt het totaal niet. Ik blijf Catrice Prime en Fine wel gebruiken als primer.

Product: Catrice primer Prime en Fine
Prijs: €4,99

Pluspunten:
+ werkt goed als primer
+ Maakt mijn huid lekker zacht

Minpunten:
– Onhygiënische verpakking
– Verbergt geen porien of lijntjes
– Laat een vettig laagje op de huid achter

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]