Review: Dolce Luna Body Lotion

Review-Dolce-Luna-Body-Lotion
Als je dol bent op producten die er qua vormgeving erg aantrekkelijk uitzien, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik heb namelijk de mooie tube Dolce Luna Body Lotion getest. In dit artikel kom je erachter of de inhoud net zo bijzonder is.

Product

Dolce Luna is vooral bekend vanwege het sieradenassortiment dat bestaat uit bijzondere exemplaren. Toch heeft het merk ook een aantal cosmetica producten op de markt gebracht, waaronder de Body Lotion Smooth and Soothing.

Het beautyitem is op het eerste gezicht een prachtige witte tube, met een romantische uitstraling, een aangehecht strikje en een zwarte dop. Deze verpakking maakte het dan ook erg moeilijk om dit artikel te weerstaan, daarom wilde ik er een review over maken.

Review-Dolce-Luna-Body-Lotion-01
De Dolce Luna Body Lotion heeft geen gebruikersadvies en belooft verder ook niets specifieks. Op de achterzijde van het product staat alleen aangegeven dat de inhoud verzorgend is voor mensen met een normale tot droge huid.

Gebruik

Wat ik persoonlijk erg prettig vind, is een beschermende folie over het openingsgaatje zodat het product niet wordt aangetast. Daarentegen is dat net zo goed vervelend, want zo weet je niet hoe de inhoud ruikt. Dit was eigenlijk ook een probleem bij de Dolce Luna Body Lotion.

Toen ik de beschermende folie had verwijderd en de dop opendraaide, rook ik een aparte geur die ik tot op de dag van vandaag niet echt kan plaatsen. Het luchtje is niet te omschrijven als vies, maar lekker vind ik het net zo min. Mijn zintuigen neigen naar een bloemige aroma waarin lavendel zit verwerkt, terwijl mijn voorkeur sneller uitgaat naar iets wat zoet is.

Review-Dolce-Luna-Body-Lotion-02
Toen ik de Dolce Luna Body Lotion op mijn armen aanbracht voelde ik al snel een fijne en lichte textuur. Het product was ook lekker smeerbaar. De witte inhoud was totaal niet vettig en trok ontzettend snel in mijn huid, wat ik een erg prettig gevoel vond. Het enige echte nadeel voor mij was toch wel het vreemde geurtje.

Resultaat

Ik ben best te spreken over de Dolce Luna Body Lotion. Het product bevat in ieder geval een fijne lichte formule die op je lichaam aangenaam aanvoelt. Verder wil ik wel even kwijt dat ik blij ben dat de inhoud niet vet is.

Toch zal ik dit beautyitem niet aanraden als je op zoek bent naar een huidverzorging die kwalitatief het verschil voor je kan maken. Ik heb namelijk niet het idee dat mijn huid een verandering heeft ondergaan na het gebruik.

Dolce Luna Body Lotion

Variant: Smooth and Soothing 200 milliliter
Prijs: 7,99 euro

Voordelen:
+ Mooie verpakking
+ Trekt snel in
+ Niet vet

Nadelen:
– Vreemde geur
– Gebruikersadvies ontbreekt
– Beloftes ontbreken

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”9.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”5.5″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]