Review: Essence XXXL Shine lipgloss


De XXXL Shine lipgloss van Essence bestaan al wat langer, maar ze hebben wat nieuwe kleuren aan deze collectie toegevoegd. Een van deze kleuren in de Sparkling Papaya en deze ga ik voor je reviewen.

Product


Het product dat ik op mijn lippen ga smeren is de Essence XXXL Shine lipgloss nr. 18 Sparkling Papaya. Op de verpakking staat dat het om een extra stralende lipgloss gaat, dat het een verzorgend product is voor je lippen en dat het een niet kleverige substantie is. Vooral naar dit laatste feit ben ik erg benieuwd. De verpakking van dit Essence product is vrij eenvoudig. Het is een doorzichtig hulsje met een zilveren dop waar 5 ml lipgloss in zit. De gloss kun je op je lippen aanbrengen met een applicator.

Gebruik


Voordat ik de Essence lipgloss op mijn lippen smeer ruik ik er eerst even aan. Er komt een beetje een zoette geur vanaf. Het is niet een standaard plastic cosmetica luchtje, maar echt lekker ruikt het ook niet. Wanneer ik iets later mijn lippen insmeer met de applicator merk ik dat dit erg soepel gaat. Ook heb ik al gelijk in de gaten dat dit wel een plakkerige lipgloss is. Eén belofte is dus al verbroken.

Resultaat

Als ik de Essence XXXL Shine lipgloss heb opgesmeerd zie ik dat het inderdaad een glanzend resultaat oplevert, deze belofte klopt wel. Ook de kleur vind ik mooi. Met het plakkerige kan ik met dit resultaat wel leven bedenk ik me als ik in de spiegel kijk. Ik ga me bijna afvragen waarom ik dit make-up product niet vaker gebruik. Wanneer ik mijn lippen een uur later inspecteer weet ik het antwoord weer, omdat het voor geen meter blijft zitten. Leek het in het begin nog een best goede gloss te zijn, nu zit het er nog maar half op. Geen aanrader denk ik, als je het belangrijk vindt dat lipgloss goed blijft zitten!

Product: Essence XXXL Shine lipgloss nr. 18 Sparkling Papaya
Prijs: 1,79 euro

Pluspunten:
+ Glans
+ Makkelijk aan te brengen
+ Lage prijs

Minpunten
– Plakt
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”5.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”5.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]