Review: Guerlain Météorites Perles du Paradis

Guerlain Meteorites review
De Guerlain Météorites hebben voor mij altijd iets betoverend moois en maken me dan ook blij. Daarom review ik ditmaal de nieuwe Perles du Paradis variant.

Product

Guerlain Meteorites

De Guerlain Météorites in de tint Perles du Paradis is een Illuminating Sparkling Powder en is onderdeel van de lente 2013 collectie. Het product zit verpakt in een grote poederdoos en hoewel deze er mooi uitziet, valt mij ook direct iets op. Het doosje is voor een groot deel gemaakt van stevig karton, terwijl dit in het verleden van metaal was. Iets wat ik heel jammer vind, aangezien je toch 60,63 euro voor dit potje betaalt.

Guerlain Meteorites 2

Guerlain Meteorites 3

Guerlain Meteorites 4

Guerlain Meteorites 5

In het doosje zit de poederdons en daaronder de parels, die ditmaal groter zijn dan normaal. Het kleurenpalet bestaat uit 6 tinten, variërend van licht- tot donkerroze, perzikkleurig, lila en zilver. Deze mix van parels moet de huid ophelderen en zorgen voor stralende en glanzende teint.

Gebruik

Guerlain Meteorites 6
Zodra je de poederdoos opent, ruik je de viooltjesgeur van de Guerlain Météorites. Hoewel er een poederdons bij de parels zit, heb ik deze na één keer gebruiken opzij gelegd en ingeruild voor een poederkwast. Dit omdat je hiermee een mooier resultaat krijgt en de poeder beter kunt aanbrengen. De bepoederde kwast heb ik een aantal maal over mijn gezicht gehaald.

Resultaat

Hoewel ik normaal altijd helemaal blij werd van de Guerlain Météorites, voel ik bij de Perles du Paradis alleen maar teleurstelling. Als ik in de spiegel kijk, zie ik helemaal niets! Het geeft mijn huid niet de beloofde glans en kleur. Zelfs de losse glitters zijn amper te zien.

Voor
Voor
Na
Na, zie jij een verschil?

Als ik het product op mijn arm aanbreng, zie je ook bijna geen kleur, glans of schittering. Om een beetje resultaat te krijgen, moet je echt een flinke laag aanbrengen. Maar hiervoor moet je wel meer moeite doen en dit past niet bij de moeiteloze, signature schittering weermee de Guerlain Météorites normaal worden geassocieerd.

arm-guerlain-meteorites-perles-du-paradis

Kortom, ik raad de Guerlain Météorites Perles du Paradis dan ook niet aan. De verpakking ziet er voor het oog stijlvol uit, maar heeft niet dezelfde kwaliteit qua materiaal als vroeger. Toch zou ik dat nog door de vingers willen zien als het resultaat perfect was. Maar dat is helaas amper te zien, wat ik bij dit prijsniveau niet vind kunnen.

Guerlain Météorites

Variant: Perles du Paradis
Prijs: 60,63 euro

Voordelen
+ Stijlvolle verpakking
+ Poederdons
+ Parels ruiken naar viooltjes

Nadelen
– Verpakking is van karton en niet van metaal
– Poeder geeft niet de beloofde kleur, glans en sprankelende teint
– Aanbrengen kost meer moeite dan normaal
– Bij meerdere lagen is het resultaat nog altijd minimaal