Review: Herôme W.I.C. lipgloss roze


We kennen Herôme natuurlijk van de vele verschillende kleuren nagellak, maar ze hebben ook een lipgloss lijn. De lipgloss lijn heeft veel verschillende kleuren en matcht met verschillende kleuren nagellak. Ik was benieuwd naar de Herôme W.I.C. lipgloss en testte de roze San Fransisco uit.

Product


De Herôme W.I.C. lipgloss belooft niet te plakken en omdat dat niet vaak voorkomt bij een lipgloss, ben ik erg benieuwd! De kleur 75 San Fransisco ziet er op het eerste gezicht erg opvallend en suikerspinroze uit en belooft net als de andere kleuren, volle en glanzende lippen. Bovendien is er vitamine E aan de lipgloss toegevoegd, waardoor je lippen gehydrateerd en geëgaliseerd zouden worden.

Gebruik


De Herôme W.I.C. lipgloss heeft een zacht, klein borsteltje met een stompe punt. Het borsteltje brengt erg makkelijk aan en is ook niet te klein. Ook laat het borsteltje genoeg lipgloss achter en niet teveel in één keer. Je moet de lipgloss wel goed uitsmeren, want anders blijft er op de ene plek meer zitten dan op de andere.

Resultaat


Tot mijn verbazing blijkt de lipgloss van Herôme inderdaad niet te plakken! Ook de kleur is minder suikerspinroze dan ik op het eerste gezicht dacht. Ik ben erg te spreken over deze lipgloss, want ook de geur is goed!

Product: Herôme W.I.C lipgloss roze
Prijs: €7,50

Pluspunten
+ Ruikt lekker
+ Brengt makkelijk op
+ Mooie kleur

Minpunten
– Blijft niet zo lang zitten
– Vlekkerig, dus goed uitsmeren

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.