Review: Kruidvat french manicure set


Een French manicure op je nagels staat vaak netjes en verzorgt en kun je bij veel nagelstudio’s laten doen. Omdat het veel makkelijker en goedkoper is om je nagels zelf van een french manicure te voorzien, testte ik de Kruidvat french manicure set.

Product


De Kruidvat french manicure set bevat 3 nagellakjes, namelijk een witte lak, een roze lak en een doorzichtige topcoat. Deze set belooft dat je nagelranden mooi wit worden door de witte lak, de roze natuurlijke kleur van je nagels versterkt wordt door de roze lak en tot slot moet de topcoat ervoor zorgen dat je nagels beschermt zijn en glans krijgen. Ik ben benieuwd!

Gebruik

Om eerlijk te zeggen was ik eerst nogal huiverig over de french manicure set van Kruidvat. Dit kwam mede doordat ik niet zo van de french manicure ben, maar vooral omdat het niet de meest eenvoudige manier is om je nagels te lakken!

Maar gelukkig bevat het setje naast de drie kleuren nagellak, ook hele handige halve maan vormige stickers om je nagelranden mee af te plakken. De stickers plak je dan op je nagels net onder het randje van je nagel. Hoe verder je je de stickers op je nagel aanbrengt, hoe groter het witte lijntje straks wordt. Boven de sticker trek je namelijk met de witte nagellak een lijntje. Het lijkt heel eenvoudig, maar je moet de sticker er wel goed opplakken. Als je dit niet doet dan gaat de lak ook onder de sticker zitten en dan loopt het witte lijntje uit. De roze lak aanbrengen en daaroverheen de topcoat ging een stuk makkelijker!

Resultaat


Ik moet zeggen dat ik het veel erger had verwacht, maar bijna al mijn nagels lukte in één keer wel aardig. De roze lak vind ik niet zo mooi, omdat deze strepen achterlaat op je nagels. Ik heb dit proberen op te lossen door twee lagen aan te brengen, maar daardoor zag je het witte lijntje niet meer!

Product: Kruidvat french manicure set
Prijs: €4,99

Pluspunten
+ Droogt redelijk snel
+ Bevat hele handige stickers

Minpunten
– Roze lak laat strepen achter
– Vaste hand nodig
– Witte lak is dik

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″ ]