Review: Kruidvat Professional Shine Max Shampoo


Kruidvat heeft een nieuwe haarverzorginglijn met verschillende shampoos en conditioners. Deze lijn is ontwikkeld en getest door professionele kappers en belooft de kwaliteit van de kapper thuis in je eigen badkamer. Ik ben erg benieuwd naar deze producten en test daarom de Kruidvat Professional Shine Max Shampoo.

Product

De Professional Shine Max Shampoo belooft duf en futloos haar te verzorgen. De shampoo bevat parelpoeder wat moet zorgen voor extra glans. De Kruidvat Professional lijn zou je haar net zo goed verzorgen als de professionals zouden doen. De shampoo houdt je haar net zo glanzend en gezond als op de dag dat je naar de kapper bent geweest. Ik vind het nogal wat beloftes en ben benieuwd of de shampoo deze nakomt.

De shampoo zit in een 500 ml fles en kost €2,99. Ik vind dat de fles een erg saai uiterlijk heeft, het product ziet er niet aantrekkelijk uit en de kleuren zijn niet zo speciaal.

Gebruik


De shampoofles opent en sluit door een handig kliksysteem in de dop. Hierdoor is de fles goed afgesloten en zal er niet zomaar shampoo uitlekken. De shampoo is licht parelmoerig van kleur en heeft een subtiele glans.

De geur van de shampoo ruikt precies hetzelfde als die van de Syoss Shine Boost shampoo. Ik vind de geur erg aangenaam, deze ruikt lekker zoet. De shampoo masseert gemakkelijk in en is ook zo uitgespoeld.

Resultaat

Na een paar dagen mijn haar te hebben gewassen met de Professional Shine Max Shampoo voelt mijn haar zachter aan en is gemakkelijk doorkambaar. Ook heeft mijn haar een lekkere aangename geur. Of mijn haar nou echt meer glanst dan voordat ik deze shampoo gebruikten durf ik niet te zeggen, ik heb het idee dat er niet heel veel verschil in zit.

Ik vind deze Kruidvat shampoo heel erg veel lijken op de Syoss Shine Boost shampoo. Niet alleen de geur is precies hetzelfde de verpakking heeft ook wel een aantal overeenkomsten en beide shampoos beloven hetzelfde resultaat. Wel is de Professional Shine Max Shampoo van de Kruidvat een stuk goedkoper. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding erg goed, €2,99 voor 500 ml is niet duur!

Product: Kruidvat Professional Shine Max Shampoo
Prijs: €2,99

Pluspunten:
+ Lekkere geur
+ Zacht haar
+ Goede prijs/kwaliteit

Minpunten:
– Saaie verpakking
– Niet opvallend meer glans

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.5″]