Review L’Oréal Professionnel Mythic Oil


Iedereen wil wel mooi glanzend haar dat niet pluist. Volgens L’Oréal Professionnel kan Mythic Oil hierbij helpen. Ik heb getest of dit daadwerkelijk zo is.

Product

Mythic Oil is een nieuw haarproduct van avocado- en druivenpit olie die je gebruikt voordat je je haar föhnt of als finishing. L’Oréal Professionnel belooft dat het je haar glanzend, zacht en soepel maakt. Zodat je haar makkelijker te borstelen is en beter in model blijft, zonder te pluizen of verzwaren. Het is geschikt voor alle haartypes.

Gebruik

Je brengt met het pompje de olie aan op je handen en verspreid het vervolgens door je droge of handdoekdroge haar. Het lijkt een beetje op haarserum. Pas wel op dat je het niet op je kleding krijgt, de olie is namelijk veel dunner dan serum en glijdt zo van je handen.

Resultaat


Voor

Na

L’Oréal Mythic Oil helpt als je het aanbrengt inderdaad tegen pluis en laat je haar glanzen. Met föhnen is het fijn als verzorgingsproduct, maar na het föhnen is het effect van de olie wel weer weg. Als finishing is het wel heel fijn en het blijft tenzij het buiten hard waait of regent redelijk goed zitten. De olie ruikt ook erg lekker, een beetje als de producten bij de kapper ruiken. Breng de olie alleen niet bij je haaraanzet aan, dan ziet je haar er vet uit.

Product: L’Oréal Professionnel Mythic Oil
Prijs: €24,10

Pluspunten
+Makkelijk te gebruiken
+Helpt tegen pluis
+Ruikt lekker

Minpunten
-Olie is erg dun
-Effect na föhnen weg
-Prijzig

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”9.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.