Review Lush bruisbal Sex Bomb

Ellen Review Lush bruisbal Sex Bomb
Een tijdje terug kreeg ik een Sex Bomb bruisbal van Lush cadeau. Dit leek mij een perfect product om te reviewen. Maar wees gerust, ondanks dat de naam misschien anders doet vermoeden, wordt het geen smeuïg verhaal.

Product

Lush bruisbal Sex Bomb
Sex Bomb is een bruisbal van Lush en kost 6,05 euro. De bal is lichtroze en loopt aan de bovenkant over in paars. Bovenin zit ook een gat met daarin een roze roos. De bruisbal ziet er mooi en romantisch uit en is ongeveer even groot als een tennisbal.

In de bruisbal zitten essentiële oliën jasmijn en ylang. Deze moeten volgens Lush lustopwekkend werken. Verder bevat het ook scharlie en sojamelk. Deze ingrediënten moeten kalmerend werken en je huid zacht maken. Daarnaast raadt het merk aan om Sex Bomb te gebruiken tijdens een spannende date of te delen met je vriend.

Gebruik

Lush bruisbal Sex Bomb water
Wat me direct opviel, is dat Sex Bomb een sterke chemische rozengeur heeft. Ik houd van zoete en bloemen geuren, maar de overheersende muskus geur vind ik minder fijn. Mijn partner, die vrij gevoelig is voor sterke geuren, wilde dan ook absoluut niet mee in bad.

De Lush bruisbal ziet er mooi uit waardoor ik het bijna zonde vond om het in het water te gooien. Zodra de bal in het bad ligt, krijgt het een hardroze kleur en wordt het water eerst oranje en daarna roze. De rozenblaadjes die in de bal zitten drijven naar de oppervlakte. De blaadjes zijn gemaakt van rijstpapier en lossen niet op, maar worden papperig. Je kunt ze uit het water halen of met je handen verpulveren.

Lush bruisbal Sex Bomb bal

Resultaat

Ik vind de Sex Bomb totaal niet sexy en merkte ook niets van de lustopwekkende gave. Nadat ik uit bad was gestapt verdween de geur van de bruisbal vrij snel van mijn lichaam. Iets wat ik niet had verwacht, omdat de bal zelf een dominante geur had. Wel bleef de geur ongeveer een dag in de badkamer hangen. Daarnaast deed het ook niets voor mijn huid. Deze werd niet zachter zoals beloofd was.

Lush bruisbal Sex Bomb vlekken

Wat ik wel speciaal vond was de kleur van het water, maar hier kleeft ook direct een groot nadeel aan. Deze Lush bruisbal laat vlekken achter op het bad die je niet gemakkelijk weg krijgt. Als ik 6,05 euro betaal voor een half uurtje ontspannen in bad en vervolgens moet gaan soppen, werkt dat alles behalve ontspannend. Kortom, het idee is leuk maar ik zou Sex Bomb niet kopen.

Lush Sex Bomb bruisbal

Prijs: 6,05 euro

Voordelen:
+ Bruisbal ziet er mooi uit
+ Badwater krijgt een roze kleur
+ Geur blijft lang hangen in de badkamer

Nadelen:
– Bruisbal heeft een chemische rozengeur
– Werkt niet lustopwekkend
– Voedt de huid niet
– Geur blijft niet lang op de huid hangen
– Bruisbal laat vlekken achter in bad