Review Maybelline lippenstift Super Stay


Al tijden ben ik op zoek naar dé lippenstift die blijft zitten tijdens het uitgaan, een etentje of tijdens een borrel. Via een kennis kwam ik te weten dat Maybelline een lippenstift heeft die 24 uur blijft zitten. Omdat ik hier niets van geloofde, heb ik de Maybelline lippenstift Super Stay 24H getest.

Product

Maybelline lippenstift Super Stay kost 13,99 euro, dus het is redelijk betaalbaar. Het product ziet er uit als een lipgloss, maar op de website van Maybelline zelf hebben ze het over een lippenstift.

Maybelline lippenstift Super Stay 24H is een lippenstift die bestaat uit twee stappen. Stap 1 is een vloeibare, matte kleur met sponsapplicator. Stap 2 is een verzorgende balsem in de vorm van een stick.


Er zijn heel veel kleuren verkrijgbaar van de Maybelline lippenstift Super Stay 24H, maar ik heb gekozen voor kleur 510 Red Passion. Zelf hecht ik altijd waarde aan het uiterlijk van het product, maar de Maybelline lippenstift Super Stay 24H vind ik vrij somber en goedkoop ogen. Jammer! Wat me wel opvalt, is dat er weinig vloeibare lippenstift in het flesje zit.

Gebruik

Tijdens het smeren van de Maybelline lippenstift Super Stay 24H, moet je oppassen dat je niet uit schiet, want je krijgt het er moeilijk van af. Het beste is om met de punt van de sponsapplicor eerst de contouren van je lippen te teken en daarna de rest in te vullen. Dat hij zo ontzettend hardnekkig blijft zitten, zie ik als een pluspunt, maar hierdoor gaat het gebruiksgemak omlaag.

Wat me opvalt tijdens het smeren, is het gekke gevoel. Je voelt namelijk echt dat de Maybelline lippenstift Super Stay 24H helemaal in je lippen trekt.

Resultaat


Wauw, zulke rode lippen heb ik nog nooit gehad en het blijft echt de hele dag zitten, je wordt er zelfs mee wakker en dan heb ik gegeten en gedronken. Wel is het aan de binnenkant van je lippen een beetje afgesleten na 1 dag, maar vind ik vrij logisch.

Dan vragen jullie je natuurlijk af hoe je het eraf krijgt. Het gaat prima met een tandenborstel, zo scrub je gelijk de lippen. Wat ik ook las op internet was dat een make-up remover op oliebasis ook te gebruiken is om de Maybelline lippenstift Super Stay 24H eraf te krijgen.

Product: Maybelline lippenstift Super Stay 24H
Prijs: 13,99

Pluspunten
+ Leuke kleur
+ Betaalbaar
+ Blijft goed zitten

Minpunten
– Weinig lipstick
– Lelijk uiterlijk
– Vreemd gevoel op de lippen[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”4.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”9.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″ ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.