Review: Miss Sporty Hollywood Forever lipgloss


Ben jij ook een fan van gekleurde lippen? Voor deze review heb ik namelijk de Hollywood Forever lipgloss van Miss Sporty getest.

Product

De Hollywood Forever lipgloss 358 Kiss Fiction ziet er op het eerste gezicht uit als een felroze kleur met een matte structuur. De verpakking is doorzichtig, heeft een zwarte dop en is vol gedrukt met zilveren tekst. Het product belooft mij een 8 uur lang houdende lipgloss en dat wekte mijn interesse enorm.

Gebruik


Wat mij tijdens het gebruik als eerste opviel was de applicator, deze neemt namelijk maar heel weinig gloss op. Hierdoor moest ik de Hollywood Forever een aantal keer op mijn lippen aanbrengen voordat ik een resultaat zag. Daarnaast dacht ik eigenlijk dat het product een felle tint had, maar uiteindelijk werd het meer een doorzichtige roze kleur. Toch vond ik de heerlijke zoete aardbeien geur erg lekker ruiken, jammer genoeg was mijn mond wel een grote plakboel en was het product na 1 uur dragen al verdwenen.

Resultaat


De Hollywood Forever lipgloss van Miss Sporty zorgt voor een doorzichtige laag glans met een roze kleur. Als je het een aantal keer op je lippen hebt aangebracht geeft het wel een mooi resultaat. De geur vind ik een pluspunt, want iets wat niet lekker ruikt wil ik niet gebruiken. Toch zijn de nadelen wel dat de lipgloss flink plakt, de applicator maar heel weinig opneemt en het product niet lang blijft zitten.

Miss Sporty Hollywood Forever Lipgloss

Prijs: 2,99 euro

Voordelen
+ Mooie glans
+ Heerlijke geur

Nadelen
– Plakt
– Blijft niet lang zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”4.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”3.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.