Review: Miss Sporty Hollywood lipgloss


De collectie van de Miss Sporty Hollywood lipgloss is vernieuwd. Ik heb de budget lipgloss, die Hollywood lippen belooft, voor jullie uitgetest.

Product


Ik heb de roze kleur, 180 Miami Beach, van de Miss Sporty Hollywood lipgloss getest. Naast deze kleur, zijn er nog 11 andere kleuren te koop. Het product kost €2,99 en is verkrijgbaar verschillende drogisterijen. Miss Sporty belooft een prachtige glans, vollere lippen en een 3D effect.

Gebruik


De gloss is gemakkelijk aan te brengen en smeert goed uit. Er blijft niet al te veel lipgloss aan de applicator hangen. Je kunt het daarom subtiel opbrengen. Wat mij opviel bij het opbrengen, is dat hij erg lekker ruikt.

ResultaatDe Miss Sporty Hollywood lipgloss is erg glanzend en plakt niet heel erg. Ook vind ik dat de gloss, gezien de prijs, best lang blijft zitten. Na een kwartier was het grootste effect wel verdwenen, maar na 3 kwartier zit het nog steeds op je lippen. Maar net zoals bij de meeste lipgloss, moet je het blijven opsmeren voor een optimaal resultaat. Helaas valt de kleur mij erg tegen. De Miss Sporty gloss lijkt roze te zijn, maar in werkelijkheid is het gewoon doorzichtig.

Product: Miss Sporty Hollywood lipgloss 180 Miami Beach
Prijs: €2,99

Pluspunten:
+ Is erg glanzend
+ Ruikt lekker
+ Plakt niet heel erg
+ Blijft relatief lang zitten

Minpunten:
– Verpakking oogt goedkoop
– De kleur valt tegen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]