Review: Miss Sporty oogpotlood


Ik draag bijna elke dag oogpotlood. Meestal koop ik een betaalbare van Rimmel, Sephora of Maybelline. Ik ga meestal niet voor budgetmerken zoals Miss Sporty, omdat deze naar mijn idee niet lang blijven zitten. Of mijn vooroordeel klopt, heb ik uitgetest.

Product

Dit oogpotlood van Miss Sporty is ongeveer 12 centimeter lang en diepzwart van kleur. Het potlood kost maar 1,99 euro. Aan de verpakking is geen aandacht besteed. Het ziet er namelijk net zo uit als ieder ander oogpotlood. Miss Sporty belooft een intense en langdurige kleur op je oogleden.

Gebruik


Het Miss Sporty oogpotlood is scherp gesneden en smeert zacht uit. Het product dekt goed en nadat ik 1 lijntje had getrokken, was het gewenste resultaat al bereikt. Doordat het potlood erg zacht is, verdwijnt de scherpe punt wel snel.

Resultaat


Het resultaat van het Miss Sporty oogpotlood is prima. Ik heb een mooi zwart lijntje rond mijn ogen waardoor ze goed uitkomen. Helaas blijft het niet heel de dag zitten. Ik heb het niet uitgetest, maar ik vermoed dat dit potlood niet bestendig is tegen een regenbui. Na een paar uur zie ik namelijk al dat het uitgelopen is en er een zwarte substantie in mijn ooghoeken zit.

Product: Miss Sporty Magic oogpotlood nummer 001
Prijs: 1,99 euro

Pluspunten:
+ Goedkoop
+ Dekt goed
+ Fijn in gebruik

Minpunten:
– Blijft niet goed zitten
– Moet vaak geslepen worden

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7″]