Review: NYC lippenstift


Ben je benieuwd of de NYC lippenstift in de kleur Peach Frizz iets voor jou is? Kijk dan snel mee, want ik heb hem voor je gereviewd.

Het product


NYC belooft ons een lippenstift die lang blijft zitten voor een lage prijs. De lippenstift zou tot wel 6 uur blijven zitten. Het eerste wat me opvalt, is dat de lippenstift een hele mooie verpakking heeft. De onderkant is zwart met een doorzichtige dop erop. De verpakking heeft schuine hoekjes wat een chique effect geeft en de make-up zit in een zilverkleurige huls. Je krijgt 3,4 gram en het is 30 maanden na opening houdbaar. Er zitten onder andere kunstmatige kleurstoffen en bijenwas in de lippenstift.

Het gebruik


De NYC lippenstift is erg hard, waardoor het niet fijn smeert. Als je een paar keer over je lippen bent gegaan dekt het wel goed. De geur is heel licht zoet en het product voelt fijn op mijn lippen, als een lipbalsem.

Het resultaat


Het merk belooft een lang houdende lippenstift die tot wel 6 uur blijft zitten. NYC lippenstift 433 Peach Frizz is alles behalve lang houdend. In minder dan 10 minuten is het product totaal van je lippen verdwenen. Daarbij klikt de dop niet goed op de rest van de verpakking, waardoor het in mijn tas is opengegaan. Niet alleen mijn hele tas zat onder de make-up, de lippenstift zelf zag er ook niet meer uit.

De NYC lippenstift is voor mij absoluut niet de juiste lippenstift. Als ze opengaan in mijn tas gooi ik ze vaak direct weg. Ook is het vervelend dat je het zo vaak bij moet werken. Daarnaast vind ik de kleur lippenstift niet heel erg bij me passen.

Product: NYC lippenstift 433 Peach Frizz
Prijs: €2,99

Pluspunten:
+ Voelt als een lippenstift
+ Goedkoop
+ Er zit bijenwas in
+ Mooie verpakking

Minpunten:
– Dop klikt niet op de verpakking
– Lippenstift is hard
– Blijft niet lang zitten
– Er zitten kunstmatige kleurstoffen in

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”3.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”2.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.