Review: NYC nagellak Mint Macaroon


Pasteltinten zijn het helemaal deze zomer, ook op je nagels. In deze review test ik de NYC nagellak Mint Macaroon uit de voorjaarscollectie City Sweets.

Product


De NYC nagellak Mint Macaroon zit in een glazen potje met een zwarte dop. Op het potje staat dat de kleur 7 dagen moet blijven zitten en daar ben ik erg benieuwd naar. Als ik het potje open maak zie ik dat het product een best dikke kwast heeft en valt me op dat hij niet zo sterk ruikt als sommige andere nagellakken.

Gebruik


Het dikke kwastje en de structuur zijn erg fijn. Het zorgt ervoor dat de NYC nagellak makkelijk op te brengen is. De eerste laag is al droog binnen enkele minuten, maar je ziet al snel dat het nog niet helemaal dekkend is. Nadat ik 2 lagen opgesmeerd heb, zit de lak wel mooi op mijn nagels.

Resultaat


De NYC nagellak Mint Macaroon vind ik een erg mooie kleur voor op je nagels. Enkele vriendinnen vroegen me zelfs waar deze leuke nagellak vandaan komt. De lak bleef bij mij 3 dagen zitten, maar daarna begint hij langzaam af te bladderen. Wel moet ik erbij zeggen dat ik een base- en een topcoat heb gebruikt, die verlengen de houdbaarheid ook. De 7 dagen haalt de nagellak dus niet.

Product: NYC nagellak Expert Last Nail Polish, nr 253 Mint Macaroon
Prijs: 2,99 euro

Pluspunten:
+ Lage prijs
+ Droogt snel

Minpunten:
– Blijft geen 7 dagen zitten
– Na 2 lagen dekkend

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.