Review: Victoria’s Secret lipgloss Beauty Rush


Victoria’s Secret staat vooral bekend om haar lingerie, maar het merk verkoopt ook beautyproducten zoals parfum, lipgloss, oogschaduw en mascara. Toen ik bij Victoria’s Secret was, stuitte ik op hun lipgloss Beauty Rush. Ik kon de gloss absoluut niet laten liggen en heb het dan ook getest.

Product


De Victoria’s Secret Beauty Rush lipgloss zit verpakt in een doorzichtige tube met daarop zilveren letters en heeft een zilveren dop. De verpakking deed mij direct denken aan de bekende Juicy Tubes van Lancôme. De gloss heeft geen specifieke belofte en kost 7 dollar, wat op dit moment ongeveer neerkomt op 5,40 euro. De variant die ik gebruik heet Melonrageuos en oogt in de tube als een roze tint.

Gebruik


Je kunt deze Victoria’s Secret lipgloss direct vanuit de tube op je lippen smeren. Ik vind dit zelf erg handig, want hierdoor kun je het eigenlijk blind aanbrengen. Zodra je de tube naar je lippen brengt, komt de zoete watermeloengeur je tegemoet. Zelf vind ik niet zo’n probleem, maar ik kan me voorstellen dat er vrouwen zijn die niet weg zijn van een kunstmatige fruitsmaak. Wat mij direct opviel bij het aanbrengen is dat de gloss vrij dik is en erg plakt.

Resultaat


Als ik mijn lippen in de spiegel bekijk, zie ik dat ze een doorzichtige glans hebben. Van de roze kleur die het product in de tube heeft, is echter geen spoor te bekennen. De Victoria’s Secret Beauty Rush lipgloss heeft duidelijk geen pigment.

De glans was na 2 uur wel van mijn lippen verdwenen en wat achterbleef was een plakkend goedje. Ik vind dit sowieso de meest plakkende gloss die ik ooit heb gebruikt. Je moet het absoluut niet dragen als het hard waait, want mijn haar zat voortdurend aan mijn lippen geplakt.

Al met al vind ik het product oké, maar absoluut niet spectaculair. Natuurlijk speelt de prijs hier ook een rol bij. De gloss is niet heel erg prijzig en zeker als je er meerdere tegelijk koopt worden ze steeds goedkoper. Zo koop je er 1 voor 7 dollar, 2 voor 10 dollar en 4 voor 20 dollar. Ik zou de Victoria’s Secret lipgloss dan ook omschrijven als een fun gloss, die je kunt zien als een goedkope kopie van de Lancôme Juicy Tubes.

Victoria’s Secret lipgloss Beauty Rush

Variant: Melonrageuos
Prijs: 7 dollar (5,40 euro)

Voordelen:
+ Mooie glans
+ Zoete geur
+ Makkelijk aan te brengen

Nadelen:
– Plakt enorm
– Bevat geen pigment
– Als de glans verdwijnt, blijft er een plakkerig goedje achter

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8.0″]