8 keer rode nagellak


Als je het mij vraagt is rood de meest voorkomende nagellak kleur en heeft elk vrouw toch wel minimaal 1 rood lakje in de kast staan. Daarom vind je hier 8 keer rode nagellak.

Rood is er in veel verschillende soorten tinten en zo zijn er ook ontelbare rode lakjes te koop. Ik vind rode nagels altijd heel stoer en sexy staan. Hieronder heb ik 8 keer rode nagellak op een rijtje gezet.

De Miss Sporty behoort naar eigen zeggen tot de beste nagellakken. De lak belooft geen glans te verliezen of af te bladderen. Voor €2,29 kun je deze nagellak zelf een keer proberen. De rode nagellak van Deborah Milano kost €5,45 en zou 7 dagen moeten blijven zitten. Een rode nagellak die ik zelf heel erg mooi vind is die uit de Bohemia collectie van Catrice, deze heet Looking Sunkissed en is €2,49. Als laatst nog een iets duurdere van L’Oreal van €10,95, ook deze zegt 7 dagen te blijven zitten.


Nagelmerk Herome heeft heel wat leuke kleurige lakjes in de collectie, zo ook deze rode van €7,45. De nagellakjes van NYC vind ik zelf altijd wel fijn in gebruik, blijven redelijk lang zitten en zijn ook niet zo prijzig, deze roodtint kost €2,29. De nagellak van 2B heeft niet alleen felrode kleur maar ook de felle dop is niet over het hoofd te zien, niet echt mijn smaak om eerlijk te zijn, deze lak kost €3,29. Tot slot nog een rode lak van Bourjois uit de So Lague collectie, deze is te koop voor €8,45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.