Topshop make-up winter 2011


Voor winter 2011 brengt Topshop make-up met een nieuwe collectie genaamd de Smoke & Mirrors. Deze limited editie is geïnspireerd op de jaren 70 en dat zie je vooral terug in de verpakkingen.


De Topshop make-up voor winter 2011 bevat 2 mooie kleuren lippenstift. Vooral in het uiterlijk van de lippenstift huls en het doosje zien we de jaren 70 invloeden terugkeren. De lippenstift Rumor Has It heeft een mooie oudroze kleur.  De lippenstift met de leuke naam Pillow Talk heeft een lichte babyroze tint.

Hierboven zie je de 2 nagellakkleuren uit de collectie. De roze Prime and Proper past goed met de Pillow Talk lippenstift. De chocoladebruine nagellak luistert naar de naam Bourbon. Verder is er nog een mascara in een diepe tint zwart, een highlighter en 2 soorten potloden. De highlighter is er in crème vorm en heeft een wit parelaccent. Het lippotlood heeft een nude kleur, terwijl het oogpotlood net als de mascara diep zwart is.

Verder heeft de Topshop make-up wintercollectie een heel mooi gezichtspalet met 4 kleuren oogschaduw, 2 lipkleuren en een blush met kwastje. Daarnaast heeft het palet een grote spiegel in de binnenkant van het doosje zitten en is daarom gemakkelijk om ondereg je make-up bij te werken. Het oogschaduwpalet bevat 2 lichtere en 2 donkere tinten bruin. De bronzer is terracotta met een zachte perzikkleur.

Ik vind het oogschaduwpalet met de 4 kleuren heel erg gaaf, ik denk dat je hier hele mooie smokey eyes mee kunt maken. Wat vind jij van de Topshop make-up collectie voor herfst 2011?

[bawlu_buttons]

Leave a Reply

Your email address will not be published.