Vrouw heeft 52 cosmetische ingrepen ondergaan

cindy jackson
De Amerikaanse Cindy Jackson vindt het erg belangrijk om er jong uit te zien. Daarom heeft ze 52 cosmetische ingrepen laten doen en heeft daarmee het Guinness World Record gehaald.

In 2000 had Cindy Jackson al een wereldrecord gehaald en nog steeds staat ze bovenaan. Inmiddels heeft de 55-jarige vrouw 52 cosmetische ingrepen laten doen.

De laatste operatie die de Amerikaanse heeft laten doen, is een knieliposuctie. Wist jij dat dit mogelijk was? Verder heeft Cindy Jackson nog andere liposucties ondergaan, maar ook een aantal botoxbehandelingen, ooglidcorrecties en facelifts. Al deze ingrepen bij elkaar hebben meer dan 70 000 euro gekost, terwijl ik denk dat veel goede doelen erg blij zullen zijn met zulke bedragen.


Tijdens het tv-programma Good Morning America werd Cindy de vraag gesteld waarom zij er altijd beter uit wilt zien en andere mensen hier geen last van hebben. Ze antwoorde: “Iedereen is verschillend. En de reden waarom ik het doe is dus heel simpel: ik wil er beter uitzien. Ik wil niet in de spiegel kijken en een oud gezicht zien. Ik heb altijd gevoeld dat ik me in het verkeerde gezicht en lichaam bevond.

Cindy Jackson heeft van haar verslaving haar werk gemaakt. Ze is schrijfster van boeken die gaan over plastische chirurgie. Ik vind het jammer dat er tegenwoordig nog zo weinig vrouwen zijn die tevreden zijn met hoe ze zijn. Is het voor Cindy niet eens tijd om volwassen te worden?