Win NYC CityProof Twistable Intense Lip Color of NYC Big Bold 24H mascara

Win NYC CityProof Twistable

In samenwerking met NYC geef ik een aantal CityProof Twistable Intense Lip Color en NYC Big Bold 24H mascara’s weg. Natuurlijk heb ik de producten zelf ook even getest.

NYC heeft sinds kort de CityProof Twistable Intense Lip Color en NYC Big Bold 24H mascara toegevoegd aan het assortiment. Om dat te vieren is er een speciale winactie opgezet. Op de NYC Facebook pagina staat een beautymachine en bij 3 dezelfde kleuren lipgloss of mascara win jij één van de 100 NYC producten.

Klik hier om mee te doen aan de winactie.

NYC CityProof Twistable Intense Lip Color

Win NYC CityProof Twistable 2
De NYC CityProof Twistable Intense Lip Color is eigenlijk een soort van lippenstift in potloodvorm. Ze beloven een intense kleur, zijdezachte lippen en moeten urenlang blijven zitten. De potloden kosten 3,99 euro en zijn er in 12 tinten, variërend van licht nude tot felroze en rood.

Het aanbrengen van de NYC CityProof Twistable Intense Lip Color gaat door de vorm heel eenvoudig. Het is alsof je met een potlood je lippen inkleurt en dat is handig als je een niet al te vaste hand hebt of moeite hebt met je cupidoboogje. Daarnaast hoef je de punt ook niet te slijpen, je kunt de inhoud gewoon omhoog draaien net als bij een lippenstift.

Win NYC CityProof Twistable 3
De potloden hebben een zachte, zoete geur en een goede pigmentatie. De structuur voelt prettig aan op mijn lippen, is romig en heeft het hydraterende effect van een lipbalm. De kleuren blijven goed zitten, maar zijn niet long lasting. Nadat ik iets gegeten of gedronken heb, is het dan ook tijd om mijn lippen bij te werken. De NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color zijn exclusief bij Trekpleister en Kruidvat verkrijgbaar.

NYC Big Bold 24H mascara

Win NYC CityProof Twistable 5
De NYC Big Bold 24H mascara is de allernieuwste Big Bold mascara. De naam verklapt het eigenlijk al, maar het product belooft weelderige wimpers die 24 uur lang volume hebben. De mascara is er in de kleur Extreme Black en kost 4,29 euro. En deze is ook exclusief bij Kruidvat en Trekpleister verkrijgbaar.

Win NYC CityProof Twistable 4
Het borsteltje is vrij groot, maar ondanks dat is de mascara makkelijk aan te brengen zelfs op mijn onderste wimperhaartjes. Mijn wimpers zijn goed zwart, gesepareerd en langer. Enorm veel volume krijg ik er niet van, maar wel een mooie naturel look. Daarnaast is de houdbaarheid van de NYC Big Bold 24H mascara ook goed. Mijn wimpers blijven heel de dag perfect op hun plaats en ik krijg geen zwarte vlekjes onder mijn ogen.

Klik hier om mee te doen aan de winactie.